| KittyCutePig a întrebat:

Buna happy Imi doresc un iPhone 4... Cum pot sa strang bani pentru el? Este aproximativ 400 de euro echivalent a lui 1600 cca lei, Ma ajuta parintii cu o parte dar restul? Cel mai amplu raspuns primeste o fundita maree puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| valentino52 a răspuns:

Il poti lua second hand cu 1000 lei daca nu strangi destul... Sau mai simplu incearca sa iti convingi parintii sa isi prelungeasca prorpiul abonament pentru a putea cumpara telefonul la pret de abonament. Cu o prelungire de abonament de 30 de dolari iei telefonul gratis! Si in cazul in care parintii tai au un astfel de abonament il pot prelungi pe inca 2 ani si asta e. E mult mai bine decat sa ii convingi sa iti faca tie un abonament separat pentru ca in primul rand sunt destul de scumpe minim 1 milion jumate pe luna + ce depasesti tu. Eu unul am renuntat la abonamente pentru ca m-a taxat la internet cu 21 milioane intr-o luna, in alta cu vreo 10 si tot asa.

| titisan70 a răspuns:

Mergi si colinda-l pe Gigi Bekali.

| KiduIcs a răspuns:

Pai eu zic sa le spui ca nu-ti mai doresti nimic de ziua ta si ca doar ala il vrei de Mos Craciu si ca le-ai fi recunoscator. Nu iesi din vorba lor arata-le ca il meriti! happy Alinta-i, strange-i in brate! happy Succes

Întrebări recente