Daca tineai telefonul pe lat nu in picioare filmarea era redata pe ecran mare. Nu ai nevoie de softuri si alte programe. Ci doar sa stii sa folosesti telefonul.
Daca filmezi pe verticala, se va vedea tot pe verticala.
Daca vrei ca filmarea sa fie pe orizontala, sa umple intreg ecranul, atunci trebuie sa tii telefonul pe orizontala in timpul filmarii. E logic.
Alta prelucrare ulterioara pentru a face orizontala filmarea facuta pe verticala, nu se poate face. Doar, eventual prin decuparea unei sectiuni mici din filmare, dar se strica foarte tare rezolutia (calitatea).
Salut,
Ca sa poti sa vezi pe orizontala, va trebui sa ai butonul acela "screen rotation" pe engleza, nu stiu cum e pe italiana, activat.
Butonul este de regula in bara de sus de meniu si e un patrat cu o sageata inapoi intoarsa.
Mai intai, multumesc, problema e ca eu pana acum video-urile le redam doar pe tel. acum am filmat ceva ce trebuie sa arhivez ca amintire de familie, e ceva important pentru. mine.O fi adevarat, nu stiu sa folosesc tel.pt. ca muncesc din greu si am 2 copii (fara bona).In anii "93 in schimb am fost printre primii 3 care a adus in oras si-a inceput sa proceseze imagini video cu un editor de caractere si masa de mixaj...dar anii au trecut, o zi buna, apropo, eu formulasem rugamintea de a-mi fi recomandat un soft pentru a "prelucra"putin aceste video nu neaparat pentru a corecta pozitia, iti multumesc anticipat daca stii, si-mi poti recomanda.Am primit 4 raspunsuri, toate corecte, nu stiu ce ma determina, dar cred ca-ti voi atribui tie premiul.