| ClausRep a întrebat:

Bună TPU, vreau să-mi iau un telefon de pe olx, e un Iphone 11 si e sigilat, l-am verificat pe internet dupa serial number si e in regula nu e refurbished sau activat inainte doar ca îmi zice la Country Of Purchase: United Kingdom; vreau să știu dacă asta mă afectează cu ceva eu fiind în Ro iar telefonul fiind cumpărat în UK, o sa functioneze ca unul normal sau e blocat pe regiune sau mai stiu eu ce, scuze daca suna prosteste dar am mai chestii de genu la Iphone si vreau sa mentionez ca e prima oara cand imi iau un Iphone, mersi!

2 răspunsuri:
| Legion7X a răspuns:

" Este sigilat" cu puțină finețe il poate scoate și el din cutie, apoi il sigilează înapoi la fel de fin. Sfatul meu nu. Și dacă nu merge tel ce faci? O să îți spună că ți la dat sigilat.

Vrei un tel, du-te în magazin, dar sti clar că ai garanție. Fără telefoane din Anglia, Germania, sigilat șmd. Părerea mea.

| Elynad a răspuns:

Si eu sunt de parere ca iti asumi un risc...
Ar fi totusi de luat in seama daca poate sa faca predarea personal, sa iti dea si documentele de achizitie si sa il poti verifica. Zic asta pentru ca stiu pe cineva care inca foloseste un Galaxy S10 plus cumparat la jumatate de pret cam la doua luni dupa lansare. Insa omul i-a dat si factura si a acceptat sa verifice telefonul...