Întrebare recomandată | Victor1398 a întrebat:

Buna TPU! Vreau sa imi iau un iPhone, dintr-un magazin de telefoane refurbished.Asemenea telefonul pe care vreau sa mi-l iau e refurbished.Merita de cumparat un telefon refurbished? Daca DA, care sunt beneficiile acestui refurbished? ..sau daca nu merita..de ce?

Răspuns Câştigător
| L001 a răspuns:

Eu am avut cu vreo doi ani în urmă un iPhone 6s refurbished l-am cumpărat deoarece avea un preț destul de mic. L-am cumpărat depe mâna a doua și pot spune că m-a șocat faptul că avea o autonomie a bateriei mai mare decât cel original și era cu mult mai ușor în mână (spatele iera fabricat dintr-un fier mai ușor dar la lovituri iera durabil) ba chiar mi se părea că la unele specificații e mai bun decât unul original făceam mereu așa numite teste între cel original să văd care e diferența și greu o găseam unica la mine telefonul nu avea touch id dar 3Dtouch lucra ideal, jocuri video rula rachetă că mai aveam acolo 64gb
și mă întrebam care e sensul să ei original dacă nu găsești schimbări serioase înafară de ecran și spate care sunt făcute dintr-un material mai ieftin dar au același funcțional așa că i-ați unul credemă nu vei avea probleme am îndrăgit tare telefonul.

| Victor1398 explică (pentru L001):

Sunt foarte de acord cu tine..iti multumesc de faptul ca mi-ai spus o situatie de ata reala.Eu vreau sa imi iau iPhone 6 laughing)

| L001 a răspuns (pentru Victor1398):

Dar nu face în 2020 iPhone 6 i-ați un 6s cu 32Gb și vei avea 3D Touch o funcție foarte utilă și plăcută în plus ai o camera de 12mp dar și IOS 13 care vine cu o grămadă de aplicații noi și este încă actual dai niște bani deasupra dar în schimb îl ai pe multă vreme

8 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Refurbished se referă și la un telefon care a fost cumpărat de un client și returnat înapoi la magazin din diferite cauze, nu doar că este fără ambalajul original sau doar deschis/desigilat, sau a fost expus și are urme de folosință și poate o mică zgârietură sau mai multe.
Trebuie deci să cunoști motivul pentru care telefonul a ajuns la categoria refurbished. Vânzătorul trebuie să spună motivul. Și vezi dacă merită reducerea.
Un telefon refurbished trebuie obligatoriu să funcționeze perfect, chiar dacă nu arată perfect. Și trebuie să aibă garanție.

| antimulte a răspuns:

Refurbished poate fi considerata toata marfa vanduta ca resigilata de catre eMAG sau alte siteuri mai mari. deci merita refurbished daca pretul e decent si primesti garantie. altfel nu pentru ca risti destul de mult fara garantie in special sau optiunea de a returna marfa.

| Furnicuta000 a răspuns:

Depinde. Daca e iphone x merge dar daca vrei iphone 6 niciodata! Nu merita

| Victor1398 explică (pentru Furnicuta000):

Dar de ce nu merita iphone 6 refurbished ca exact asta model il vreau..imi explici?

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Victor1398):

E un model foarte depasit, sunt telefoane no name la 500 lei mult mai bune ca iphone 6. Inteleg ca e iphone dar totusi...

| Alexuţ02 a răspuns:

PRO este clar pretul.

CONTRA, nu e un lucru nou.
Nu am cumparat pana acum si nu vreau sa vorbesc prostii