Cum ti s-a raspuns deja,
dand clickuri sau vizionand clipuri, nu faci bani nici cat sa acoperi curentul.
Daca doresti sa castigi bani pe internet, trebuie sa te pricepi foarte bine la un anumit domeniu,
si sa te inregistrezi pe site-uri de Freelance-ing.
Nici acolo nu vei face bani multi din prima, pana nu devii cunoscut si pana nu obtii macar 5 review-uri pozitive.
Am o prietena ce a platit pe un astfel de site 80 euro pentru a obtine 7 poze cu fotografie de produs (un produs oarecare, ales de fotograf. Ii trebuia pentru nu stiu ce curs sau proiect).
Insa cu explozia Generative AI, acest domeniu incepe sa scartaie.
Salut Ionut. Exista, bineinteles. Dar, pentru ca exista un DAR cu litere mari, remuneratia ta se va apropia de circa 10-20 euro pe 10 ore de lucru pe zi. Mergi in uk, pe minim pe economie, faa calificare, si iei 120 lire pe zi. Fa si tu un calcul. Chestia cu online job /transcribe, video watch sunt niste mizerii. Vei plati mai mult curent deat vei castiga bani. Imi pare rau sa te dezamagesc, sunt convins ca esti muncitor si bine intentionat, insa pe net sunt o gramada de nenorociti oportunisti cu IP-uri de India si Bangladesh care vor profita si exploata naivitatea ta si a multora.
Nu exista. La sondaje, după ce completezi un chestionar înainte, te trezești cu răspunsul" ca nu te încadrezi profilului căutat " și îți oferă un simplu la revedere. Indiferent cum completezi, dacă scrii ca ai studii universitare sau gimnaziu. Ei dau cu flit.
Nu prea. In mare parte se platesc prost sau deloc aceste task-uri. Singura metoda prin care poti face bani e prin codare, data cleaning, data analysis, etc. Si chiar si aici, trebuie sa lucrezi la inceput pe bani putini cat sa prinzi popularitate. Si daca faci treaba buna, vei avea clienti si in timp poti mari pretul. Insa necesita timp de petrecut in fata unui PC minim 3-4 ore pe zi.