| gemballa a întrebat:

Cum pot sa decodez un Alcatel One Touch 1052G?
Imi cere un cod NP si nu stiu cum pot sa-l aflu.

3 răspunsuri:
| edrfgvbhnjm a răspuns:

Pentru a debloca telefonul Alcatel One Touch 1052G și a-l folosi cu o cartelă SIM de la alt operator, ai nevoie de un cod special numit cod NP (Network Provider). Există câteva modalități prin care poți obține acest cod:

-Contactează operatorul original de rețea: Dacă telefonul tău este blocat pentru un anumit operator, poți să îi contactezi și să le ceri codul NP. Ar trebui să îți poată furniza acest cod dacă îndeplinești anumite condiții.

-Servicii online de deblocare: Există unele companii care oferă servicii de deblocare online pentru telefoane mobile. Acestea pot solicita detalii despre telefon și îți pot furniza codul NP în schimbul unei taxe mici.

-Contactează Alcatel: Poți să încerci să contactezi direct Alcatel pentru a obține asistență în deblocarea telefonului. În unele cazuri, producătorul poate să îți ofere codul NP gratuit sau contra unei sume mici.

| Simpatic a răspuns:

Poti afla pretul unei astfel de decodari la orice service GSM!

| Standt a răspuns:

Daca e vorba de deblocare retele, cum se zice mai sus, o poti face ori la providerul in reteaua caruia este blocat telefonul, ori la un service. In ambele locuri contra cost.