| SweetbutPsychoGirl a întrebat:

Hey TPU.
Păreri despre telefoanele Poco de la Xiaomi?
Până acum am avut Samsung s22 ultra şi a început să moară bateria şi aş vrea altceva.
Dau fundă

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mai bine îți iei Motorola sunt mai bune decât Xiaomi.

| siriusblack98 a răspuns:

Eu unul din 2022 folosesc un POCO x3 Pro si merge ca in prima zi din toate punctele de vedere, inclusiv bateria. Si urmatorul telefon pe care o sa mi-l iau dupa ce o sa cedeze acesta, tot un POCO va fi ca am fost foarte multumit. Calitate-pret sunt pur si simplu superioare majoritatii de pe piata.

| Ambivert a răspuns:

Poco X7 PRO la prețul lui e o bestie! Dacă vrei aeronava îți iei Poco F7 Ultra, dar e mai scump! Din cauza rezoluției moare repede bateria, ca e prea mare 2K, Sony are un tel ce are 4K, și din cauza ca stai pe el când îl ai la încărcat, sau îl scoți de la încărcat prea repede. Eu zic sa îți iei un telefon cu display Full HD + sa te tina mai mult bateria. Densitatea pixelilor și rezoluția consuma mult!

| Pacientul0 a răspuns:

Sfatul meu: dacă vrei o schimbare față de Samsung și te interesează autonomia și un telefon performant mai accesibil, Poco poate fi o alegere grozavă. Plus că Xiaomi aduce update-uri decente, deci nu stai chiar pe loc.