Nu nu este bun Nu aş cumpăra niciodată un Iphone. Poate doar să fie 50% ofertă.
Samsung, HTC, Huawei, LG sunt cele mai tari telefoane.
Este bun, la fel si smartphone este bun. Tu alegi ce iti place, dar in comparatie cu alte smartphon-uri este bun!
Eu mi-l doresc din tot sufletul.Este tare bun.Merge foarte bine.Este visul meu.
Mai mult de fite e limitat adica cu contul de icloud te descurgi greu daca nu ai mai avut ceva cu ios si nu poti trimite pe bluethooth poze si da e de fite ia-ti un Lenovo sau altceva un coleg are un HTC zici ca e ihpone 6 ca model si e bun rau la viteza de raspundere etc dar da e bunicel ca telefon dar trebuie sa ai grija de el
Eu unul sunt foarte multumit de acest brand si voi continua cu Apple. 9/10
Mi se pare mai interesant Android-ul sau chiar sistemul de operare Black Berry
Parerea mea
Nu pot zice ca nu e bun. Doar ca sunt altele mai interesante. Mi se pare un mare dezavantaj incarcatorul, care e super sensibil si unic (spre exemplu, la celelalte, cand ramai fara baterie, iti poate imprumuta oricine un incarcator
)
Depinde la ce te referi cand zici bun
Are multe calitati si avantaje fata de alte telefoane si se misca chiar foarte bine, vesnicul defect cred ca este bateria si incarcatorul, trebuie sa ai nervii de fier cand vezi ca la ora 1 e 100% si la 3-4 e pe 0
Eu sunt foarte multumita cu iPhone-ul meu, am un iPhone 5s si momentan nu am in plan sa imi iau 6 sau 6s. Sunt multe tipuri de telefoane pe piata, pana la urma toti ne gasim tipul de telefon care este pe placul nostru. Eu am gasit iPhone-ul sa fie pe placul meu. Acum, fiecare cu preferintele lui. Sper ca am fost de folos.