| Al1nN18 a întrebat:

Recent am facut update cu ios 6.0.1 prin itunes la un iphone 3gs,s-a instalat dar apoi la activare imi zice ca Iphone-ul dumneavoastra nu a putut fi activat, deoarece serverul de activare este temporar indisponibil, stie cineva o solutie?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Nu mai ai cei face.adica tu personal ma refer nu mai ai ce sa-i faci.treb sa mergi la un meserias sa stearga totul din el si sa reinstaleze iara.sint programe speciale care fac asa ceva.multi oameni fac aceasta greseala, adica au un iso pe iphone si fac jailbreack sau decodare cu cidya sau cartele gevey si dupa upgradeaza la alt iso.aia le pune capac.o sa dai ceva bani buni sa il rezolve cineva.asta e ai gresit platesti. odata ce ai un iso si faci decodare cu cidya sau alte chestii nu mai poti upgrada pentru ca se intimpla ce ai patit si tu acum. daca totusi vrei sa upgradezi trebuie sa faci decidare factory unloack si de abia dupa poti upgrada.dar acum la tine deja este prea tirziu.in afara de un meserias nu vad cei mai poti face.dar nu te du la companie gen Orange sau din astea ca aia nu situ.mergi la cineva la un service care repara telefoane. dupa ce til rezolva fa factory unloack ca te costa doar 2 $. bafta si sper sa nu te coste prea mult.

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Cauta aici la intrebarea pusa de tpuraspindetuturor si gasesti raspunsul.am spus acolo ce poti face.vezi intrebarea e ceva mi sus de a ta.deci mergi la un service, nu mai incerca nimic ca nu mai poti tu nimic sa faci.bafta

| cristianobughi a răspuns:

Mai incerca