Salut Iar.
Personal, eu acum salivez dupa L9 pentru ca nu am bani de S3 si L9-ul este singurul telefon mai ieftin cu ecran mai mare (mult mai mare).
Nu as prea zice ca ai de ce sa iti iei Xperia P, Poate doar daca faci multe fotografii, ca acolo ar fi o diferenta notabila intre cele 2 telefoane.
Mie imi place design-ul SONYurilor noi, dar imi place mai mult cum arata L9.
Si desi P-ul are o memorie interna de 4 ori mai mare, nu are card de memorie...si sincer, nu cred ca aplicatiile care le muti pe SD o sa iti consume 4GB de memorie interna, daca ma intelegi.
Si cum probabil mi-ai vazut si celelalte raspunuri, trebuie sa le compar
L9
+Ecran (4.7" vs 4")
+Tip Ecran (cred) (IPS LCD vs LED backlit LCD)
+SD Card
+Viteza Net
=Procesor la fel
=GPU la fel
+Removable Battery (2150mAh vs 1305mAh Non-Removable)
Xperia P
+Dimensiuni
+Rezolutie (237 vs 275ppi)
+BRAVIA Engine
+16GB Internal Storage (vs 4gb)
+Camera (8MP vs 5MP), (SONY vs LG)
Si..as vrea sa evidentiez ceva. Daca folosesti Xperia P-ul mai mult de 2 ore pe zi, nu cred ca o sa iti ajunga pana la sfarsitul zilei.
L9 are o baterie super, si daca umbli 2 ore pe zi, probabil te va tine chiar 2 zile!
Si, daca iti vei lua Xperia P-ul, si esti ca mine, dupa 1 luna o sa incerc sa il vand si sa imi iau altceva...Pur si simplu merita mai mult L9! Da, Sony este Sony, dar L9-ul este foarte, foarte bine primit!
Calr ca xperia p deoarece are o memorie mai mare, o camera mai mare si, pana la urma, e SONY
Apreciez ca stii ce e aia SONY, dar totusi...
Buna! Eu te-as indruma pe LG Optimus l9. Are o cunostinta de-a mea, si crede-ma, este "de fier", si scriu cuvantul in ghilimele de vigoare deoarece un telefon nu poate fi chiar de fier. I-ati LG, e foarte, foarte bun. Are o frumusete uimitoare! Succes.
Ioana_Florela_1988 întreabă:
anonim_4396 întreabă: