anonim_4396
| Anonim întreabă:

Astazi am facut comanda pentru o tableta Allview Speed City 1GB Ram, 1.5 Ghz Dual Core, 8 Gb memorie interna, 3G Dongle,etc. Este buna aceasta tableta, pentru ca am citit multe forumuri in care multi spun ca li se umfla bateria.Eu nu o sa ma joc pe ea mult si nu o sa umblu pe ea in timp ce se incarca.Si telefonul il incarc la 20%. Intrebarea este daca stiti voi mai multe informatii despre aceasta tableta,ce jocuri poate rula, autonomie pentru cei 3200 mAh, dar mai ales daca problema cu bateria e din cauza "stresului" asupra tabletei sau este un defect de fabrica.Multumesc.
P.s. Astept raspuns, sa stiu daca ma inarmez cu 1-2 baterii pentru schimb sau nu,pentru ca nu am de gand sa iau alta, mi se pare cea mai buna in aceasta gama de pret.

4 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

O fi fost o intamplare.Nu i se umfla nimic.Eu am una de la Allview-nu city-are bateria de 3000, tine 5-6 ore si o folosesc si cand e la incarcat si n-are nimic.

| Ady2098 a răspuns (pentru viotedy):

Se zice ca e o problema cu modelul asta, dar sunt multi care spun ca are o problema.Cred ca nu stie ei sa o foloseasca sau root ori ceva prost.

| Ady2098 a răspuns (pentru viotedy):

Credeti ca ii pot lega o baterie de sIII sau altceva mai performant? Ori o baterie de tableta dar cu amperaj mai mare de 3200 mAh? Stiu sa o leg acolo, ma pricep la it/electronice nu e asta o problema.

| viotedy a răspuns (pentru Ady2098):

De ce sa faci improvizatii? O incarci, o folosesti si tot asa.Nu rezista la altfel de baterie.