| Anonimulnegru a întrebat:

Salut TPU. Ce extender de wifi 6 recomandați ca să îl pun in șopron,nu in casa,ca să am net și în toată curtea, acum am net de le Digi de 500Mbs și o să trec la gigabit.
Dau Funda!

2 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Uite unul pe care il foloseste si este multumit de el un amic: Range Extender TP-Link RE505X

| Junniorrr a răspuns:

Există mai multe opțiuni de extender Wi-Fi 6 pe piață, care pot fi utilizate pentru a extinde acoperirea într-o curte sau într-un șopron.
Un model bun de extender Wi-Fi 6 ar putea fi Netgear Nighthawk AX8 8-Stream WiFi 6 Mesh Extender (EAX80). Acesta suportă standardul Wi-Fi 6 (802. 11ax) și oferă viteze de până la 6 Gbps, ceea ce îl face ideal pentru streaming video de înaltă calitate sau jocuri online. De asemenea, dispune de tehnologia MU-MIMO, care permite conectarea simultană a mai multor dispozitive la rețeaua dvs. fără a afecta performanța.

Este important sa verificati daca acest extender suporta frecventa de lucru si daca este compatibil cu routerul dvs. De asemenea, sa luati in considerare si distanta de la router la extender si sa verificati daca acesta are suficienta putere de transmisie pentru acoperirea necesara.