| OctavianMatei a întrebat:

Salut!
Vreau să îmi fac o husă personalizată de calitate. Care este cel mai bun site pentru așa ceva?

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă tu cauți monitor de șase sute lei, e clar că n-ai tu bani de husă personalizată. O spui doar așa să te afli in treabă!

https://www.tpu.ro/......00-de-lei/

| Furnicuta000 a răspuns:

De calitate? Eu am luat cu 5 lei de pe shein si protejeaza mai bine telefonul decat una din mall de 100 lei (si alea din mall tot din china sunt aduse). Trebuie doar sa te uiti sa fie una care sa aiba margini sa acopere si zona camerelor si sa nu fie plastic subtire. Si da, pe shein poti sa personalizezi multe lucruri doar ca o sa dureze mai mult livrarea

| Wukong a răspuns (pentru sierra1):

Dar de unde stii tu ma ca nu are bani de o husa personalizata? Ce crezi, ca aia costa un rinichi si un ficat?

| Wukong a răspuns:

Mobilfox - Custom Studio, Nr 1 pe huse

| gllopel a răspuns (pentru Furnicuta000):

Am gasit cu 5 lei si in Auchan. Din aia tip coperta. Tine bine.

| OctavianMatei explică (pentru Wukong):

Salut! Știu și eu asta dar nu pot face pentru Samsung Galaxy A56 că nu au acest model

| sierra1 a răspuns (pentru Wukong):

" Wukong: Dar de unde stii tu ma ca nu are bani "

da' mătăluță ești ești, chirurg pe cadavre sau avocatul săracilor?

| Salert a răspuns:

Cu Salert poti adauga produsul preferat de pe diferite site-uri si primi notificare cand apare o reducere
https://salert.app/? lang=ro

| Salert a răspuns:

Salut! Din experiența mea, de multe ori 'reducerile' astea mari sunt doar de fațadă. Anul trecut am pățit să văd preț mai mare de Black Friday decât cu o săptămână înainte.
Eu acum verific întâi istoricul de preț (folosesc Salert, e o aplicație gratuită pe care am găsit-o recent). Dacă văd pe grafic că prețul chiar a scăzut pe bune, atunci comand. Dacă nu, mai aștept. Nu te grăbi doar pentru că scrie -90%

| darrio2007 a răspuns (pentru gllopel):

Serios? Era pungă de hartie la pretul asta.

| Whitte a răspuns (pentru darrio2007):

Sunt la reducere cele pentru telefoane modele mai vechi. Cine mai are telefonul se alege cu husa ieftina. Am vazut si eu.