| GeorGEBlaCKRidER a întrebat:

Salutare oameni buni. Cine are Motorola G 84 (posibil sa aibă și alte modele) si mai poate ajuta și pe mine ????❓❓❓

De curând (cam 3 luni) mi-am luat un Motorina G 84 știu sunt de mulțumit de el, mai ales ca are și opțiunea de jocuri pe net fara bani (prin aplicația moto) jocuri de la gamesnack.

Acolo ma joc cam 4 jocuri. Îți arată ultimele 6 jucate, dar eu din greșeală am apăsat pe altele din lista și mi-au dispărut cele 4 care le jucam des, dar 3 din cele 4 le-am regăsit în listă, însă FairyLand nu îl mai găsesc.
În aplicația moto, în jocuri nu există opțiunea sa cauți un anume joc.

L-am căutat și deschis din browser, dar atunci o idee de la capăt și tot nu-mi apare în listă la jocurile jucate recent.

Cum să fac să fac să-mi apară în lista de bucate recent căci man tot căutat în listă și toate la un loc, și pe categorii și nu l-am găsit nicăieri, iar ideea prin programul de net nu merge ????.

Am investit mult timp in el și nu as vrea să-l pierd ????????????, astfel va rog ajutați-mă ????????????❗❗❗

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Motorola nu motorina, tu ai băut ceva? Cum sa iti apara in lista de bucate? Eti nebun sau iti bati joc de noi? Du te si culca te.

| sierra1 a răspuns:

Fă bookmark din brower la jocul ăla

| GeorGEBlaCKRidER explică (pentru sierra1):

Pai da, bag la favorite/salvate jocul din programul de net, dar nu mă ajută cu nimic, căci pe net îmi apare să-l joc de la început, plus îmi apare prea mare/apropiata imaginea și nu pot micșora ca și în joc.

De altfel, degeaba joc de pe net că tot nu-mi apare în jocuri jucate recent în aplicația moto (nici nu e de ft mirare, din moment ce nu e aceiași aplicație, chiar și eu care nu mă pricep la electronică am dedus asta, deși nu știu dacă e correct).

Are trebui sa ajute la ceva daca îl bag la favorite ❓❓❓