Urgent le spui amicilor tai din fata blocului. Aici pui întrebări și primești răspuns. Nu faci pe matroana și pe boss-ul cu cas la gură răcnind urgent! Ai mâinile prinse în menghina? Descurca-te.
Ii destul de nasol ii vorba de mama mea iar ea cu tatăl meu nu sunt în toane bune, și este o situație grea
Cu atât mai mult cu cât este vorba despre mama ta. De ce nu poți să o contactezi tu singură, din moment ce ai telefonul în mână?
Nu cred ca știi cât de grav este.Ai mei sunt divorțați de 13 ani și nu se suporta reciproc. Dacă tatăl meu vede ca vb cu ea va ieși urat, înțelegi?
Nu, nu înțeleg. Tatăl tău are tutela completă asupra ta, mama ta nu are dreptul să comunice cu tine în niciun fel? Mă cam îndoiesc.
Nu,tatăl meu nu are tutela completa, practic ea m-a câștigat anul trecut prin lege dar eu tot la tatăl meu am rămas, și îmi pare rău.
Na,aia e, i se pare puțin ciudat sa vorbesc cu cineva pe care nu cunosc și Nicu măcar nu știu dacă are aceeași varsta ca a mea
Daca-i vorba de mama ta si tie iti este greu sa dai de ea, este o metoda simpla: anunta scoala ca te doare burta foarte tare si iti vine sa vomiti, iar ei o vor suna pe mama ta sa vina de urgenta la scoala sa te ia, pentru a merge cu tine la medic.
lkmhjk întreabă:
Parasca_Robert_ întreabă: