Emo=persoana gotica=gotic=om caruia ii place moartea sau lucruri de genul asta, care isi taie venele cu lama :-&... sper ca ti-am fost de folos, dar daca nu ai inteles intra pe http://www.imaginelife.ro/poze%20site/16164_girls-emo-haircut.jpg
EMO inseamna om fara minte, roker ce nu ii place lumea si vrea sa se omoare (E=eu M=ma O=omor s-ar traduce dupa cum mi-au zis parintii)
Sinonim pentru.EMO? pai am zis mai sus si mai zic ca... inseamna a plange mult(a fi foarte emotiv)[EMO/tiv] intelegi? si ii poti recunoaste dupa imbracamintea ffff larga, machiajul si coafura. funda?
Emo= emotional, oamenii care sunt sensibili si se inchid in ei.
emo=punk, rock
Funda?
Emo=cuvantul se trage de la emotiv,persoana(mai degraba un adolescent)care nu se bucura de viata,se inchide in sine,care vad numai partea rea a lucrurilor,sunt numai tristi,si vor sa moara. Dupa parerea mea,unii ar spune ca emo inseamna sa fii rocker,nu-i adevarat,eu sunt o fana de muzica rock,dar eu ma bucur de viata,nu traiesc ca un emo(am o colega cu mintea cat o nuca si zice ca sunt emo,si ti-am explicat si tie ca sa nu crezi acelasi lucru,la tipa aia,eu oricat i-as explica,nu intelege,oricum e o pitipoanca si nimeni n-o place,daca are prieteni,nu e de lunga durata)in fine,deci in concluzie, emo este o persoana care gandeste negativist, si nu se bucura de viata
Cati ani ai Andreea? 8 ani? Cel mai tare raspuns pe care l-am auzit ''emo inseamna a plange mult(a fi foarte emotiv)[EMO/tiv] E=eu M=ma O=omor s-ar traduce dupa cum mi-au zis parintii)'' sigur asa se traduce
) din ce limba?
...si ce intrebare ce inseamna emo si sinonime
1)O persoana negativista care vede numai partea rea a lucrurilor, care se inchide in sine, vrea sa se sinucida, se imbraca in negre etc. este emo.2) emo=negativist, pesimist (sinonimele se refera la oameni emo dar nu prea exista pentru cuvantul "emo" sinonime) 3) Imi dai funda te rog?
Emo? Un trend adolescentin mai trist decat cocalaria...
Presupune muzica rock trista (linkin parca de exemplu), apucaturi masochiste (automutilare), aspect funerar (haine/machiaj/accesorii triste), par lung si multi-colorat (ceea ce e cam paradoxal pentru. cultura intunecata emo) dat cu un kil' jumate de gel, machiaj exagerat (chiar si la baieti), vorba trista, laba trista etc.
Sinonime?
emo=sinucigas
rocker
manelist(aia care nu sunt rockeri)
cocalari
Dar eu nu sunt manelist :'( si nici cocalar