| FireEye a întrebat:

1)Ce inseamna emo?
2) Sinonime pentru emo?
3) Multumesc mult. Dau funda :O3

Răspuns Câştigător
| iuli19iul a răspuns:

Emo=persoana gotica=gotic=om caruia ii place moartea sau lucruri de genul asta, care isi taie venele cu lama :-&... sper ca ti-am fost de folos, dar daca nu ai inteles intra pe http://www.imaginelife.ro/poze%20site/16164_girls-emo-haircut.jpg

12 răspunsuri:
| Florinaaaaaaaa a răspuns:

EMO inseamna om fara minte, roker ce nu ii place lumea si vrea sa se omoare (E=eu M=ma O=omor s-ar traduce dupa cum mi-au zis parintii)
Sinonim pentru.EMO? pai am zis mai sus si mai zic ca... inseamna a plange mult(a fi foarte emotiv)[EMO/tiv] intelegi? si ii poti recunoaste dupa imbracamintea ffff larga, machiajul si coafura. funda?

| EvangelineDS a răspuns:

Cunosc oamenii care adopta stilu asta si nu is deloc asa cum au zis astia

| Classy a răspuns:

Emo= emotional, oamenii care sunt sensibili si se inchid in ei.
emo=punk, rock
Funda?

| BOOBZen a răspuns:

Emo=cuvantul se trage de la emotiv,persoana(mai degraba un adolescent)care nu se bucura de viata,se inchide in sine,care vad numai partea rea a lucrurilor,sunt numai tristi,si vor sa moara. Dupa parerea mea,unii ar spune ca emo inseamna sa fii rocker,nu-i adevarat,eu sunt o fana de muzica rock,dar eu ma bucur de viata,nu traiesc ca un emo(am o colega cu mintea cat o nuca si zice ca sunt emo,si ti-am explicat si tie ca sa nu crezi acelasi lucru,la tipa aia,eu oricat i-as explica,nu intelege,oricum e o pitipoanca si nimeni n-o place,daca are prieteni,nu e de lunga durata)in fine,deci in concluzie, emo este o persoana care gandeste negativist, si nu se bucura de viata

| cata416 a răspuns:

Ce retardati pe lumea asta...auzi sinonim pentru emolaughing

| cata416 a răspuns:

Cati ani ai Andreea? 8 ani? Cel mai tarehappy raspuns pe care l-am auzit ''emo inseamna a plange mult(a fi foarte emotiv)[EMO/tiv] E=eu M=ma O=omor s-ar traduce dupa cum mi-au zis parintii)'' sigur asa se traduce laughing) din ce limba?laughing...si ce intrebare ce inseamna emo si sinonimelaughing

| papys44 a răspuns:

Sinonim pentru emo=retardat/a

| Adriana1019 a răspuns:

1)O persoana negativista care vede numai partea rea a lucrurilor, care se inchide in sine, vrea sa se sinucida, se imbraca in negre etc. este emo.2) emo=negativist, pesimist (sinonimele se refera la oameni emo dar nu prea exista pentru cuvantul "emo" sinonime) 3) Imi dai funda te rog? puppy dog eyes

| CodrutM a răspuns:

Emo? Un trend adolescentin mai trist decat cocalaria...
Presupune muzica rock trista (linkin parca de exemplu), apucaturi masochiste (automutilare), aspect funerar (haine/machiaj/accesorii triste), par lung si multi-colorat (ceea ce e cam paradoxal pentru. cultura intunecata emo) dat cu un kil' jumate de gel, machiaj exagerat (chiar si la baieti), vorba trista, laba trista etc.

| soraluisatan a răspuns:

Sinonime?
emo=sinucigas
rocker
manelist(aia care nu sunt rockeri)
cocalari

| EmoFlow a răspuns (pentru soraluisatan):

Dar eu nu sunt manelist :'( si nici cocalar crying

| Mirela14 a răspuns:

Emo inseamna : eu ma omor...

Întrebări similare