Bună!
Nu vine mă nimic stai liniștit.Niciun om nu știe când va veni, doar Dumnezeu
.
Eee vine pe draq! m-ati innebunit toti cu sfarsitul lumii.De unde crezi ca stim noi? nu avem de unde stii asta. Asteptam si o sa vedem cand si cum.
Tampenii
auzi de la niste mosnegi prosti ca vine...doar Dumnezeu stie cand vine!
In niciun caz pe data aia e ziua l LiliA vrei sa moara de ziua ei?
nu exista sfarsitul lumii (deocamdata)
Da! acum vine. vor muri toti porci si toate gainile, asa fugi cat mai poti!
Cine te-a mintit? Nu vine acum nici pe 2012, cum zice Ad3Linii doar cand vrea Dumnezeu.
Eu nu cred ca vine si chiar daca vine, scap de ultima zi de scoala(du-te ma cu scoala glumeam) ce FAAACEEEEMM? stiu ma la vecini si caut o tipa
DECI NU O SA VINA MAINE PAREREA MEA
Nup atunci este ziua mea
(
nu are cum sa fie sfarsitu luii ma dezamagesti fix de ziua mea
Nu cred. niciun savant din lumea asta nu stie cand e sf lumii. Doar D-zeu stie cand si sigur nu o sa fie acum!
Nu te ingrijora SFRSITUL LUMI nu are data fixa el va veni cand te stepti mai putin, deci pana atunci traiesteti viata din plin si nu-ti fa griji
Neah.
stiu ca s`a intamplat ceva rau atunci la 11 :11 parca am luat o nota proasta sau ma`m certat cu cineva...in finee, nu mai stiu...
10.11.2011 e ziua mea de salariu. asta inseamna ca nu o sa am timp sa petrec inainte sa ma tirez de pe planeta. si app. la multi ani lilia. fac eu cinste
" nu s-a descoperit sfarsitul lumii"? wtf. nu zau? si eu credeam la fel. altfel nu ne-ai mai fi zis pentru ca nu ar mai fi avut cine sa ne zica
Hai mah pe 11
.pe 19 e ziua mea
mor la 15 ani.macar daca tot vine sfarsitul sa vina dupa 19 noiembrie sa mor cu 16anisori
...
nu are cum sa vina sfarsitul lumii.e o prostie