Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 17 August 2025 sunt:
vreau si eu poze cu statusuri despre viata, iubire, tristete etc... funda :*
Cum sa fac ca zilele sa treaca mai repede? Peste 2 saptamni vine Mos Nicolae.Nu mai am rabdare! Cum sa fac ca aceste zile sa treaca mai repede? Funda! Repede ca ma plictisesc.
Festivalul "Christmas Fest" din Buzău? Știe cineva daca se mai tine anul acesta? Si unde? Cine imi poate oferi mai multe detalii. Mulțumesc! (Fundă)
Sal TPU. nu stiu cum sa incep. este vorba de o fata. o fata cu care eu am fost intr- un fel cu ea, bine nu eram oficial, dar vorbeam si faceam aproape tot impreuna, cu care n- am mai vorbit de mult ...? (mai mult)
Am vazut ca jetix Romania cei care vroiau sa puna jetix pe 1 decembrie au inchis contul de ce? A fost jmecherie ca sa se joace cu mintile noastre?
scuzati categoria, nu am fost foarte sigur. Treaba sta in felul urmator: Am cumparat acum foarte mult timp, cand eram eu mic (nu mai tin exact minte cand) un pistol Nerf revolver cu gloante...? (mai mult)
Buna ma poate ajuta cineva cu metoda Jacobi. Nu am inteles cum se pun in matrice. Multumesc
Am o intrebare pentru cei care au fost si/sau se duc la East European Comic Con. Pe eventim sunt doua categorii de bilete: cele cu acces general(abonamentul pe 3 zile) si cele la Mark Pellegrino(cu autograf/photo)....? (mai mult)
Vreau sa imi schimb si eu parola de pe Wattpad, dar nu mi-o pot aminti pe cea veche. Ma poate ajuta cineva, ce as putea face?
Am si eu câteva întrebări pentru cei din Târgoviște. Peste o săptămână e ziua mea şi nu am idee unde sa o fac. Asa vrea într- un loc unde sa putem dansa, unde sa ne distrăm de minune....? (mai mult)
Cum fac sa nu mai arate HTTP taiat? http://imgur.com/EL9Ri4a Funda
De ce nu merge instalat Java? http://imgur.com/96YYzs2 Funda
Ştie cineva de ce nu pot instala Microsoft Net Frameowrk? Uitaţi mai jos un print http://imgur.com/a/wmOdS Fundă!
Stiti cumva tabere pentru elevi ai gimnaziului sau ai liceului in Iasi sau nu prea departe de Iasi? Gen tabere militare, tabere pentru cercetasi( ca in filme gen), tabere de calarie? Pe care le...? (mai mult)
Voiam sa va intreb daca exista cluburi in Sinaia, as vrea sa merg in vacanta de Craciun pe acolo, si voiam sa stiu daca exista astfel de puburi/ cluburi unde sa dansezi...
Peste o luna este ziua iubitului meu, implineste 29 de ani.Ma gandeam ca si cadou sa merg cu el in acea zi la un centru spa /masaj/sauna gen. Stiti locuri de acest gen cu preturi ok? Sa zicem 60 lei/pers...? (mai mult)
Eu am ore dupa amiaza si imi termin repede temele.Intre timp nu am ce face imi dati va rog niste idei?
Am o intrebare:la cinema city trebe neaparat sa fac rezervare sau imi pot lua bilet de acolo?
Cine stie cat costa intrarea la Cetatea Oradea? Multumesc!
Peste 3 luni voi implini 18 ani si vreua sa- mi fac majoratul! Singura problema e localul. Vreu ceva frumos, curat, cu un aspect decent. In princiupiu as vrea ca dj- ul, mancarea si bautura...? (mai mult)
In trei luni voi implini 18 ani asa ca vreau sa- mi fac majoratul. As prefera un club sau un restaurant, dar care sa arate decent, ci nu ostentativ si impopotonat ca la nunta (ceva mai tineresc). Vreau...? (mai mult)
Heey! Mai e puțin până fac 14 ani și nu știu ce să fac de ziua mea! Un lucru e sigur: o să îmi invit 2 dintre cele mai bune prietene. Dar ce să fac? Fundaa
In cateva zile o sa fie ziua mea si nu o sa mi-o fac acasa. Eu as vrea sa scot niste prieteni undeva sa le fac cinste, dar unde sa ii duc la un pub, la o pizzerie.?
Ce canale de pe youtube îmi recomandati? Cineva care posteaza: Farse Despre câini, pisici Adevăr si provocare Lucruri de facut Origami Deserturi usoare si gustoase Vreau sa precizati si despre...? (mai mult)
Dau funda, locuri pentru poze artistice in Craiova, in afara de centru vechi si parcuri stiti?
Lucruri de făcut în Bucovina în după- amiezile de la sfârșitul lunii noiembrie cu un străin? Activități plăcute, ca mersul la piscine înăuntru, vizitat cetatea de scaun, restaurante tradiționale...? (mai mult)
Hi TPU! Ce să fac ca sa nu ma mai plictisesc?
In cateva zile implinesc 18 ani si vreau sa- mi sarbatoresc majoratul, doar ca nu stiu unde. Precizez ca as vrea sa am in jur de 15 invitati, iar meniul de persoana sa nu depaseasca 60 de lei. As prefera...? (mai mult)
Întrebari distractive cu umor și raspunsuri, jocuri distractive referitor la serbarea de Halloween, cît mai mullte idei pentru alcatuirea unui scenariu faimos și foarte interesant. Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Ce pot face în timpul liber?
In ultimul timp nu prea am ce face! Ma cam plictisesc enorm! Intrebarea mea este : Ce pot sa fac cand sunt plictisita? Apropo sunt fata!
Adresez aceasta intrebare doar cunoscatorilor. Mie nu prea imi place sa ma deplasez pe jos deasta folosesc bicicleta. As vrea sa ma apuc de parckour dar nu am pe nimeni care sa ma invete. Sper ca un practicant...? (mai mult)
Imi puteti da niste idei? Ce pot sa fac in timp ce citesc fara sa ma plictisesc?
Cine imi poate recomanda melodii gen:"Sam Hunt- take your time" si "R.City- locked away"? Imi plac mult cele doua si as vrea sa ascult cat mai multe! Puteti sa imi recomandati si melodii care va...? (mai mult)
Dati-mi si mie filmulte pe youtube gen "Luzarii de pe Elecrolizei" sau "ROboti".
Îmi puteți spune, va rog frumos preturile la MC donalds in Galați?
Vreau sa ma pictez pe fata dar nu stiu daca trebuie neaparat vopsea speciala...adica pot folosi si tempera? E toxic sau ceva de genu?
Niste idei pt o farsa de neuitat? Farsa asta as vrea sa o fac intr-o excursie
Am 13 ani, aproape 14 ani, vreau sa fac rost de bani.Sunt de la tara. este toamna m- am gandit sa ma duc la vecini si sa ii rog sa le matur frunzele de pe jos, dar problema este ca imi este Rusine si...? (mai mult)
Sal TPU, pe ce data e halloween?, funda
Salut eu cu niste prieteni(suntem 20) vrem sa facem un airsoft war, vreau sa- mi spuneti cu ce trag armele airsoft(ce munitie folosesc), ce echipament trebuie etc.Noi stam la tara (Bran, pe langa castel)deci...? (mai mult)
Ce pot sa ma joc singura acasa cu jucarii, foi, caiete, plusuri etc.?
Funda! Unde găsesc în Constanța cursuri de mânuit bokken/katana? Am 15 ani. Știți cumva dacă la aceste cursuri învăț și rotiri specifice samurailor?
Salu! Ma puteti ajuta cu plictiseala? ce sa fac cand ma plictisesc?
Ieri m- am plictisit enorm! Mi.am făcut temele dar nu mi.a trecut plictiseala! Apoi mi.am sunat prietenii dar....ba unu era la cineva în vizită ba una avea musafiri și tot asa! va rog spuneți.mi...? (mai mult)
Cine stie un club sau o discoteca din IASI unde intarea e libera, te distrezi pe cinste, poti agata fete si paznici nu te dau afara pe motive banale. Dau fundita.!
Cine stie un club sau o discoteca din IASI unde intarea e libera, te distrezi pe cinste, poti agata fete si paznici nu te dau afara pe motive banale.
Imi puteti recomanda o sala pentru un majorat in Iasi? (si pretul daca se poate) Funda! :D
Cine stie un club sau o discoteca din IASI unde intarea e libera, te distrezi pe cinste, poti agata fete si paznicii nu te dau afara pe motive banale.
Cand se deschide patinoarul Gepex Park in Bacau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anaad2011 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!