TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Timp Liber / Going Out

Timp Liber / Going Out

• 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
Bububu01
în 13 Martie 2015 | Bububu01 întreabă:

Voiam sa va intreb : imi puteti face o lista cu distractiile oamenilor si alta cu distractiile copiilor? Vreau sa vad in ce fel se distreaza oamenii mari, si cam cat de diferit se distreaza ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Leibniz
în 12 Martie 2015 | Leibniz întreabă:

Poate sa-mi dea cineva un tutorial ce tine de poker, cum sa joc si regulile. Apropo, ar fi de dorit sa fie in limba romana. Multumesc.

2
Răspunde Raportează
iliesbogdan
în 12 Martie 2015 | iliesbogdan întreabă:

As cam avea nevoie de un raspuns cat mai repede! Cand eram mai mic jucam Duel Masters.Mi- am regasit o parte din carti si as mai dori. Intrebarea este urmatoarea:As mai putea gasi unde va...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cryystyy
în 11 Martie 2015 | cryystyy întreabă:

Cand Trebuie aflate rezultatele partiale in contabilitate trebuie adunate sau se lasa asa cum sunt. Mersi anticipat.

1
Răspunde Raportează
Noah3
în 11 Martie 2015 | Noah3 întreabă:

As vrea sa stiu ceas putea face (desenez, asculta, vedea un film chestii nusht) ca sa scap de plictiseala asta. Funda!;))

8
Răspunde Raportează
Allinn
în 9 Martie 2015 | Allinn întreabă:

Intr-un club se plateste si intrarea sau trebuie doar sa fac consumatie? Daca se plateste intrare, cam care ar fi pretul?

2
Răspunde Raportează
Cena07
în 9 Martie 2015 | Cena07 întreabă:

Duminica am fost la meci si niste "oameni cu aparat" de pe margine ne- au facut cateva poze. Mi- au spus ca le gasesc pe radioexplosition.ro. Problema e ca eu nu gasesc site- ul respectiv. Mai stiti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MitchAlpaca
în 8 Martie 2015 | MitchAlpaca întreabă:

Hei TPU.Sunt si eu aici cu calul meu si nu avem ce sa facem.Ne dati si noua idei? Funda pentru cel cu cel mai creativ raspuns

2
Răspunde Raportează
Pulbere_Vlada_1995
în 7 Martie 2015 | Pulbere_Vlada_1995 întreabă:

Puteti sa-mi spuneti ce obiecte facut manual pentru 8 martie (pentru poze, unde sa scriu 8 martie, obiecte ingenioase) FUNDA :) :))

1
Răspunde Raportează
Sandu_Diana_2000_ZNaH
în 7 Martie 2015 | Sandu_Diana_2000_ZNaH întreabă:

Stie cineva ce as putea face sa nu ma mai plictisesc?

7
Răspunde Raportează
Altadata
în 7 Martie 2015 | Altadata întreabă:

Voi cum va petreceti weekend-ul? (fara raspunsuri gen ma uit la tv, mananc sau stau la pc).

7
Răspunde Raportează
TiberiuFasole
în 6 Martie 2015 | TiberiuFasole întreabă:

Niste idei de povesti horror?

4
Răspunde Raportează
AnaGeorgiana292
în 5 Martie 2015 | AnaGeorgiana292 întreabă:

Ce as putea sa fac ca sa nu ma mai plictisesc? Eu acum sunt racita si nu ma duc la scoala...sunt foarte plictisita. Help mee!

7
Răspunde Raportează
FlorentinaF
în 4 Martie 2015 | FlorentinaF întreabă:

La simulare la istorie, am avut sa formulam un punct de vedere referitor la expresionism. Eu am scris spre sfarsit : Parerea mea este... Imi va taia pentru ca am scris asa?

4
Răspunde Raportează
hasiyukflo
în 4 Martie 2015 | hasiyukflo întreabă:

Cum se numeste mall-ul din Pitesti?

1
Răspunde Raportează
Erika11
în 4 Martie 2015 | Erika11 întreabă:

De ceva timp am inceput sa ma uit la animeuri si am descoperit de curand Absolute Duo. Il ador dar as vrea sa stiu daca va fi si un sezon 2, chiar daca abia a aparut ep 9 din sezonul 1. Si daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Brunet_Bogdan_1994
în 4 Martie 2015 | Brunet_Bogdan_1994 întreabă:

Pe unde mai stiti locuri de gratar? Sunt interesat de locuri la iarba verde, langa marginea padurii si marginea lacului! Exact asa cum este si la Caldararu pentru cunoscatori! Va astept cu recomandari...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
lemon1234
în 3 Martie 2015 | lemon1234 întreabă:

Hei TPU.Ce muzica se pune la restaurantul Rumby din Domnesti?

0
Răspunde primul Raportează
mihaicelsfant
în 3 Martie 2015 | mihaicelsfant întreabă:

Vreau sa-mi cumpar un set de pescuit 2-3-4 bete crap + avertizoare, max 500 ron. Care imi zice unde pot gasi i dau fundoaie:D

0
anonim_4396
în 3 Martie 2015 |

Imi poate recomanda cineva un restaurant din Bucuresti unde se mananca bine si nu foarte scump? Multumesc

5
Răspunde Raportează
Altadata
în 3 Martie 2015 | Altadata întreabă:

De ceva timp eu si cu inca doi prieteni am pus la cale ca vara asta sa nu o petrecem acasa eu facand 18 ani ceilalti doi prieteni ai mei unul tot de 18 si unul de 19 ani. dupa multa bataie de cap si multe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
and2tpu
în 1 Martie 2015 | and2tpu întreabă:

Am facut asta in timpul meu liber. Ii spune Digișor si e un site unde poti sa trimiti martisoare celor dragi care sunt departe. http://digisor.ro Va place?

1
Răspunde Raportează
Crisstinutza076
în 1 Martie 2015 | Crisstinutza076 întreabă:

Hei, TPU! Ma plictisesc rau la PC, afara nu pot sa iea fiindca e frig... Aveti idei ce as putea face? Funda :*

11
Răspunde Raportează
Crisstinutza076

Hei, TPU. Ma plictisesc rau la PC, afara nu pot sa ies fiindca e frig... Aveti idei ce as putea face? Funda :*

4
Răspunde Raportează
Gafar_Merdan_1968
în 1 Martie 2015 | Gafar_Merdan_1968 întreabă:

Învatatoare mea ne pune s- a facem voturi pentru sap. Altfel, sa ne alegem locul unde mergem.A zis :"Alegeti 2 locati unde s- s mergeti(locatie/zi) Ca o locatie alege ea. Dar colegii mei nu vor chesti...? (mai mult)

0
Crisstinutza076

Hei, TPU! Ma plictisesc rau la Pc, pe afara nu pot sa ies pentru ca e frig... Aveti idei ce as putea face? Funda :*

3
Răspunde Raportează
Den30
în 1 Martie 2015 | Den30 întreabă:

Heii, TPU! :> Vara aceasta vreau sa imi personalizez cateva tricouri..ai am vazut pe youtube, cum mai multe persoane isi faceau propiile desene [modele] cu acuarele. Dar erau pentru textile [speciale...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
xbox360
în 1 Martie 2015 | xbox360 întreabă:

Maine este ziua mea si lucrez. O sa fiu la birou cu echipa mea de vreo 8-9 persoane. Voiam sa va intreb cu ce sa le fac cinste? Daca iau niste sucuri e in regula? sau e prea putin?

10
Răspunde Raportează
Fotbalistul123
în 1 Martie 2015 | Fotbalistul123 întreabă:

Poate suna ciudat dar era pe TVR1 sau Minimax un desen in care personajul principal întorcea o umbrelă se punea pe ea și își dădea drumul pe un râu pana ajungea pe alt tărâm.. Ajutati-...? (mai mult)

0
Stef0123
în 1 Martie 2015 | Stef0123 întreabă:

Am nevoie de idei pentru o vanatoare de comori organizata intr-un parc. Funda pentru cele mai multe raspunsuri. Repedee!

1
Răspunde Raportează
papuciirupti
în 1 Martie 2015 | papuciirupti întreabă:

Vreau sa intru la UPG Ploiesti. ce specializare imi recomandati? funda

0
anonim_4396
în 28 Februarie 2015 |

Vreau 20 melodii (separate) pentru sală. ceva tip "Music Motivation" dar să nu exagerăm. ceva uşor şi nici ceva de leşin să te ia somnu`. DAU FUNDĂ CELUI CARE DĂ CEL PUŢIN 5/20 BUNE.

2
Răspunde Raportează
printesa00
în 28 Februarie 2015 | printesa00 întreabă:

Cat inseamna 3.71 euro?

5
Răspunde Raportează
Adrian159753
în 28 Februarie 2015 | Adrian159753 întreabă:

am si eu o problema. am windows 8.1 si imi cere sa- mi configurez contul Microsoft si cica trebuie sa primesc un email pentru a- l configura si eu nu am primit nici un email. Asa imi apare:...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
nmipbjtaboss123
în 28 Februarie 2015 | nmipbjtaboss123 întreabă:

Hei! De la un timp mi-a aparut o iritatie(niste pete rosii) pe toata fata, pe picioare si pe maini! Aveti idee ce ar putea fi? O boala sau ceva? Multumesc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Februarie 2015 |

Am un coleg la scoala care zice chestii gen :, , Asta asa e! " dar cu o voce asa mai ciudata, si "TACI AM ZIS" sau zice niste cantece amuzante prin ora... Voiam sa imi recomandati ceva de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
EmmaDMX
în 28 Februarie 2015 | EmmaDMX întreabă:

TPU! La mine in oras a venit ceva agentie care alege modele pentru a le prezenta produse cosmetice/imbracaminte. Azi m- au oprit si pe mine si mi- au spus ca beneficiez de ceva suma de bani daca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
HarleyQuinn
în 28 Februarie 2015 | HarleyQuinn întreabă:

Când se afișează rezultatele la Cangurul Lingvistic - Engleză?

1
Răspunde Raportează
NaturalLl
în 28 Februarie 2015 | NaturalLl întreabă:

De ce pana acum mi-a mers Gta Vice City Mamaia...cel cu nitro la masina si acum imi apare ca nu mai merge? Imi apare....Cannot find 640x480 video mode.

1
Răspunde Raportează
Baiattt
în 28 Februarie 2015 | Baiattt întreabă:

Imi puteti da mai multe detalii despre parteneriatul Fullscreen?! De exemplu daca canalu meu de youtube deja e pe adsense trebuie sa il scot daca vreau sa ma bag pe fullscreen sau cum e? Cateva informatii...? (mai mult)

0
Dikom
în 28 Februarie 2015 | Dikom întreabă:

Hei TPU... Am auzit ca este 1 sala de mma in Piatra Neamt, stie cineva daca chiar este?

2
Răspunde Raportează
PanteraRoz24
în 28 Februarie 2015 | PanteraRoz24 întreabă:

Stiti site-uri online unde se poate invata engleza f. bine?/funda.-.

4
Răspunde Raportează
xXLoveBunnyXx
în 27 Februarie 2015 | xXLoveBunnyXx întreabă:

Hei TPU, am nevoie de niste servere romanesti pentru minecraft..pentru versiunea 1.5.2. sau 1.6.1 Va rogggggggggg!

1
Răspunde Raportează
NameoftheCentury
în 27 Februarie 2015 | NameoftheCentury întreabă:

Ce fel de ceas este acesta? http://forum.softpedia.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1307146

1
Răspunde Raportează
alina101
în 27 Februarie 2015 | alina101 întreabă:

Hei! Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Cum spun in engleza as face, as vrea etc.Dar as fi facut? FUNDAAA

2
Răspunde Raportează
ShizAnime
în 27 Februarie 2015 | ShizAnime întreabă:

Vreau sa invat cantecul de la Five nights at Freddy's la pian. Nu am pian, dar pentru mana dreapta imi este de ajuns tableta. Invat repede melodiile in general dar pe youtube la tutoriale este prea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Februarie 2015 |

Hey, stiti cumva daca Babi(Maria Valverde) si Hache(Mario Casas) din filmul Trei metrii deasupra cerului, sunt impreuna in realitate? Adica sper ca mai sunt impreuna si acum..Si stiti cumva cat va aparea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bbbbbbbbnbbbb
în 27 Februarie 2015 | bbbbbbbbnbbbb întreabă:

Maine o sa merg pentru prima data la pregatire cu o profesoara noua pe acre nu am mai vazut- o niciodata pana saptamana trecuta. In fine acolo o sa fiu in grupa cu doua fete si imi e cam rusine...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Szzeby
în 27 Februarie 2015 | Szzeby întreabă:

Salll TPU! Imi spuneti daca este sala unde se predau cursuri de Judo in Satu Mare? Daca stiti imi spuneti si cat costa? Funda!

0
OverlordPC
în 27 Februarie 2015 | OverlordPC întreabă:

Imi puteti da niste link- uri cu niste mingi BUNE care nu se strica daca te joci cu ele pe asfalt/strada si sa nu li se vada cusaturile, va rog! (sa nu fie linkuri catre site- uri cu anunturi) ...? (mai mult)

0
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • danpopa777
    trimisă acum 21 ore

danpopa777 întreabă:

Care e cea mai buna investitie pe care pot sa o fac cu 300 de lei?
    27 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 8 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Este chiar atat de greu sa te apuci de o afacere fără sa ai studii superioare? Eu dacă am sprijinul iubitei mele, al unor prieteni, mai știu și niște cunoscuti mai vechi care au experienta în ...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 9 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Imaginați- va următoarea situație! Un băiat și o fata mint de ani de zile ca au iubita, respectiv iubit, doar pentru ca lor le este rușine sa spună ca încă nu sunt pregătiți sa aibă o relație...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • danpopa777
    trimisă pe 16 Iulie

danpopa777 întreabă:

Va salut barosanilor! Voi cum faceti niste banuți vara asta? (în afara de salariu)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.580.155
  • Întrebări: 3.948.178
  • Răspunsuri: 17.619.273
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Superman

Superman

Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!

Start quiz
Categorii
  • 651.642 Adolescenţi
  • 55.405 Afaceri & Financiar
  • 22.851 Artă şi Cultură
  • 72.483 Auto & Moto
  • 144.146 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.852 Carieră
  • 20.268 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.412 Conversaţii