| Afgshhakakl a întrebat:

Abia mi-am facut cont pe TPU si nu stiu cum se da fundita...imi ziceti si mie?

12 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Inveti tu! daca iti place cum ti-a raspuns cineva la o intrebare ai sa observi ca in momentul cand te plimbi cu mouse-ul in partea dreapta a raspunsului respectiv apare o fundita!

NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "Multumesc". In acest fel ii multumesti celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes! Numai bine!

P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente . Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.

Răspuns utilizator avertizat
| Ancutsa a răspuns:

Bună, Ella!
După ce ai primit răspunsurile și le-ai citit, in dreapta fiecărui răspuns vei avea o fundiță grii. Atunci când ai apăsat pe ea se face portocalie, și ai oferit-o cui ai durit-o tu :*.
sper ca ai înțeles și te-am ajutat!

Răspuns utilizator avertizat
| veronica a răspuns:

In dreapta respunsului meu e o fundita daca apesi pe ea mi-o dai mie(nu apasa, nu fac colectii)care raspuns iti place mai mult ii acorzi fundita succes.

| alexXxa_4040 a răspuns:

In dreptul ficarui raspuns iti apare o fundas de culoare gri si alegi raspunsul pe care il vrei.Sau iti trimite prin email ca trebuie sa dai funda.

Dintre toate raspunsurile oferite pentru o intrebare, castigator este acel raspuns care se dovedeste a fi cel mai inteligent si cel mai de folos pentru persoana care a pus intrebarea respectiva, fie prin desemnare de catre aceasta persoana, fie prin desemnare in mod automat, in functie de numarul de voturi "folositor" si "inteligent" primite de la membrii comunitatii.

Procedura este urmatoarea: Dupa trei zile de la postarea unei intrebari pe TPU.ro, daca aceasta primeste cel putin doua raspunsuri, utilizatorul care a pus respectiva intrebare primeste o notificare prin e-mail, in care este invitat sa desemneze raspunsul pe care il considera cel mai bun. Utilizatorul are la dispozitie doua zile pentru a alege raspunsul castigator. Daca utilizatorul nu alege un raspuns castigator in termen de doua zile, desemnarea raspunsului castigator se realizeaza in mod automat. Astfel, raspunsul care a fost votat de cele mai multe ori ca "folositor" si "inteligent" va fi desemnat ca fiind castigator. In conditiile in care mai multe raspunsuri au fost votate de acelasi numar de ori ca "folositor" si "inteligent", primul postat dintre acestea este ales "castigator".

| Allyţu a răspuns:

Dar imi dai fundita nu deci intri la vizualizare profil dai la intrebarile mele si alegi castigatorul

| eva9999 a răspuns:

Deci nu costa nimic... pur si simplu sa zicem ca pui o intrebare si tebuie sa alegi un castigator si omul pe care l-ai ales primeste o fundita. Poti sai mai dai si voturi sau alte chestii.Si nu uita daca nu alegi tu un castigator la intrebare va fi ales automat.Si daca tot ai invatat cum se face imi dai si mie una? big grin

| Anda_7636 a răspuns:

Cand pui o intrebare pe TPU, alti oameni iti raspund.In dreapta raspunsului scrie RASPUNSUL CASTIGATOR. Apesi pe RASPUNSUL CASTIGATOR si ai dat fundita big grin Eu primesc acum fundita?tongue

| razvy00 a răspuns:

In dreapta la la raspunsuri vezi ceva pe care scrie raspuns castigator sau ceva de genul si dai acolo si dai funda succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pui intrebari si dedesubt iti apar rapunsurile si langa fiecare raspuns apare o fundita alb negru si apesi acolo