Daca te deranjaza atat de tare, ai posibilitatea sa schimbi unde iti convine, eu de pilda nu am vazut-o in absolut nici o emisiune noua, pentru simplul fapt ca nu ma uit, deci de ce te stresezi cu ea
Andreea Marin nu mai apare pentru că emisiunea ei a fost scoasă din motiv că era prea scumpă.
As fi de acor ca sa nu mai apara la tv toti curvarii si curvele, suze de expresie, cei care isi schimba partenerii ca pe ciorapi.Sunt satul sa o tot vad pe dezmatata aia de Bianca Dragusanu sau mai stiu eu ce panarama. Daca zana mai schimba si ea unul, trece in card cu ele.
Si de ce te mai uiti la curvari si curve daca nu-ti convine?
Pai nu ma mai uit dar sunt fticat ca dau niste bani sa incarc antena sau sa platesc factura, ca sa ma uit la nsite persoane cum fac ei bani din scandaluri dinastea.Si nu e vorba numai de un canal ci de majoritatea.Am ajns sa dau aproape 30 de lei lunar sa ma uit numai pe Dyscovery sau animal planet. Nu zic sa nu faca ici colo si cate o emisiune cu vedetedar cred ca 10-15 min acordate e suficient.Or...baga pe majoritatea canalelor zilnic si zilnic ce amai facut ctaretul sau cutareata, cu cine si pe cine a inselat, cine a divortat si cu cine s-a calarit.Total nefolositor mie sau tie, platitori.
LisaJulie întreabă: