| daniela_7403 a întrebat:

Am doi perusi de un an de zile dejahappyel si ea, si le-am cumparat cuib chipurile sa se inmulteasca, ca stiu primavara e cel mai bun timp pentru asa ceva.Insa problema este ca nu se prea giugiulesc, din contra se bat mai des, ce trebuie sa le fac sa se contopeasca?::laughing))

3 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Problema e ca, daca se bat, inseamna ca nu se agreeaza, ca nu sunt compatibili si deci, nu se vor inmulti nici in ruptul capului.La pasari nu prea se potriveste proverbul: "Cine se necajeste, se iubeste!" sau "Opusurile se atrag". Am avut si eu o situatie asemanatoare si a trebuit sa schimb perusul care era mai agresiv, caci altfel l-ar fi omorat pe celalalt. Te sfatuiesc sa faci acelasi lucru.

| romanionu a răspuns:

Le trebuie timp sa se inteleaga...probabil nu sunt facuti unu pentru altulbig grin

| arrriadna a răspuns:

Salut. Pai, se pare ca nu sunt compatibili. De asemenea nici nu simt vreo "atractie" daca locuiesc in aceeasi colivie, ci se poarta "frateste". Daca i-ai luat de la acelasi crescator pot fi frati "pe bune" si oricum nu ies pui sanatosi in acest context. Poate ar trebui sa te gandesti sa mai cumperi 2.