anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica mare problemabig grine ce nu-mi merge second life-ul? Imi zice asa:"Login failed.Second Life cannot be accessed from this computer". Am trimis si un mail celor de la SL si m-au trimis pe site-ul lor.Am fost dar n-am gasit nimic. Poate stie cineva ce-as putea face sa mearga? Aaa, am mai pus odata intrebarea si mi-a raspuns cineva ca poate n-am spatiu suficient, dar aaam destuul.PS:Inainte mergea f bine joculstraight face.

5 răspunsuri:
| mariusciocan a răspuns:

Mai incearca. daca nu merge sterge-l si mai intra odata pe http://secondlife.com/support/downloads/ si ia-l inca odata. Pun pariu ca o sa mearga a 2-a oara. SI sa-mi dai un mesaj cu numele, poate ne gasim prin joc :D

| gloria a răspuns:

Pailaughing daca e login failed asta inseamna ca ai avut ceva inventory care era furat si ca ti-ai luat disablesad eu cand am avut prima data cont asa am patit sad mi-a dat un tip niste ochelari care erau furati si nu conta ca nu i-am furat eu daca apareau si la mine in inventarsad[de atunci nu mai iau nimic de la nimeni necunoscutbig grin] acum insa mai pote fi o alta problema :au facut un update! ieri am reluat si eu SL ca-l stersesemlaughing si e foarte schimbat...iti recomand sa il dezinstalezi pe actualul si intrii pe site la ei si-l iei pe cel nou! cand te duci la download il gasesti acolo apoi incearca sa te loghezi normal daca nici asa nu merge inseamna ca ai disablesad bafta! poate ne vedem in SLbig grinlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aja mi-au facut si mie acum 1 an... j l-am dezinsatlat... dar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum imi fac cont imi zice si mie cineva am dat join now si tot nu vrea imi zice:
Registration is Unavailable
You must be 13 or older to create a Second Life account.

Try again later or visit our Support page to contact Customer Support.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da
ai luat disable pa ip si pa mac pana nu schimbi astea doua no sati mearga