As putea spune ca cea mai comica [pe care mi`o amintesc acum] ar fi aceea cand intr-o zii de vara eu impreuna cu cateva prietene ne-am dus intr-o expeditie [la tara]. "Capitanul" a dat unele sarcini fiecareia dintre noi. Eu trebuia sa ma duc sa aduc apa dintr`o balta intr-un mar scobit pe jumatate. Ajunsa acolo am vazut in jurul beltii noroi [din abundenta as putea spune] vrand sa fiu cea mai rapida si sa le`o iau inaintea prietenelor mele la indeplinirea sarcinilor. m`am grabit si am ramas "impodmolita" acolo. Au venit sa ma scoata, m`au scapat si am cazut acolo. am ajuns acasa cu un papuc in mana [pentru ca celalalt a ramas acolo in noroi] si in chilotei. In picioare aveam 2 pungi legate cu 2 elastice de par
)
Cand eram mica ( 9 ani km asa) eu si prietenele mele ne credeam mari actrite, invatam cica pise de teatru ( de fapt improvizam pe loc) si invitam toti vecinii sa ne vada.
. ce momente frumoase nu o sa uit toata viata mea.
Sunt asa de multe, incat daca as sta o zi sa scriu nu as reusi sa le spun pe toate, mai ales ca mai am si cateva care le-am uitat uff,
Cand aveam 9 anisori, am fost cu unchiul meu in beci sa aducem vin
La intoarcere, s-a intalnit cu un prieten si a inceput sa vorbeasca, am asteptat, am asteptat... si a inceput sa imi fie sete. M-am uitat in stanga si in dreapta, nu se uita nimeni la mine, si am inceput sa beau din sticla cu vin.
Ma mai jucam putin, cand imi era sete directia sticla cu vin si tot asa pana cand am terminat jumatate de litru. Cand a observat unchiul meu ca am baut jumatate de sticla, m-a dus sa o dau si afara...nu de alta, dar chiar aveam nevoie de asa ceva
Dupa ce am terminat de "dat la rate", ma uitam la mama si nu mai stiam cum se spune corect, invinorat sau inviorat...eh normal ca am ales varianta care imi aducea aminte de vin
Mai exact, am spus ca m-am mai invinorat putin
Hmmm... Am dat foc la casa (bine, nu a ars decat o camera); mama cand ma enerva ii aruncam bijuteriile pe geam la copii; am fugit de acasa de doua ori. Toate astea pana sa fac 10 ani
Acuma rad cand imi amintesc
Cred ca aveam vreo 8-9 ani cand am mers cu niste prieteni la un lac.Acolo un baiat a luat in mana o broscuta mititica si eu am inceput sa strig si sa alerg pe acolo ca nebuna.Am ras dupa aceea de nu am mai putut.
Hm. Am mai multe. Una de care mi-am amintit de cum am citit "cererea" ta ar fi: era intr-o zi de vara. Ma jucam cu prietenii in fata scarii unde locuiam, cand la un moment dat aud un strigat "Geamuuuuu`!". M-am speriat atat de tare incat am fugit direct in casa (locuiam la etajul 3), de unde am iesit pe balcon, ghemuita sa ma uit cine a strigat. Restul prietenilor ramasesera in fata blocului razand de mine
La sfarsit am realizat ca a fost doar un batran, care umbla cu niste geamuri in spate, dorind sa le vanda...
(acum nu imi mai e frica de batranii aia
)
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: