Colectioneam abtibilduri cu fotbalisti. Cand eram mic, eram innebunit dupa fotbal. Pasiunea nu mi-a trecut nici acum, am ramas acelasi suporter infocat. ( sa-l ia naiba de viciu masculin, stiu, stiu) Aveam albume cu fotbalisti, pe echipe de club, pe nationale. Stiu ca erau salamurile Campofrio si daca-ti luai nu stiu cate grame, iti dadea pliculete cu jucatori.
Am colectionat si inca colectionez partidele de sah pe care le joc la concursuri. Mult spus colectionat, mai bine spus notat. Si acum am sertar partide pe care le-am jucat pe la 14 ani si cateodata le iau si ma uite peste ele si ma amuz. Ma amuz ca vad ce fel de gandire aveam atunci. Colectia nu s-a sfarsit, e in constructie si acum.
Colectionam surprizele de la Kinder. Aveam o gramada de jucarele, ma fascinau acele oua cu ciocolata.Si, ca o mica paranteza, imi placeau f. mult globurile si mereu ramaneam fascinat cand vedeam unul nou. Ma fascina forma si culoarea lui.
Regrete? Ca n-am colectionat ceva de la inceput si sa continui si acum. Ceva care sa ma ambitioneze, sa fiu intr-o cautare continua. Si acum, cred ca e destul timp pentru. a incepe ceva. Dar lipseste acel special care sa ma atraga sa-mi doresc acest lucru.
@flav, si eu colectionam surprizele de la Kinder. Nu ma omoram dupa ciocolata aia de la kinder, cat dupa surprize. De curand le-am dus la tara... sa se bucure si altcineva de ele.
Cartele telefonice, peste 500 de bcati, as mai colectiona si acum, dar nu prea se mai gasesc
Servetele imi placea cand eram mica am avut 2675 dupa aia nu mai mi lea trebuit si m-am dus la scoala cu ele si le-am impartit colegilor
Cand eram mic imi placea sa colectionez bani vechi. Aveam ceva colectie dar cu timpul am ratacit-o. Mai am acum cativa euro, 1000 de lire italienesti, 2 peni, niste forinti si cam atat. Nu mai este un hobby acum pentru mine.
Am colectionat servetele, aveam vreo 20, nu prea multe deci...si cioburi am mai colectionat, erau destule, dar le-am pierdut intre timp...
Da. Colectionez monezi, in prezent am peste 40. Am colectionat si timbre insa le-am dat verisoarei mele pentru ca ea are foarte multe.
Servetele... ultima data cand le-am numarat a fost in clasa a 6 a si aveam 540 parca
...
App.interesante coletctii...amintiri frumos
Eu coloectionam "surprize" cu masini, fotbalisti, tancuri, desene, strangeam toate seriile. Si acum le mai am. Cred ca am peste 1000. Si timbre colectionam si le pastrez
Eu am colectionat timbre, cartele, bani vechi - mi-a trecut repede;
Am continuat cu nasturi - pasiunea a ramas si acum, as vrea uneori sa ii transform in bani - as fi bogata daca as primi un banut pentru fiecare nasture - am mii. nu am reusit sa-i numar niciodata si mereu mai gasesc cate unul pe strada
Servetele am si eu - vreo 2 cutii, la ultima numaratoare erau vreo 200 si mereu mai adaug cate un model nou (si vin sarbatorileee )
De cativa ani colectionez tot ce tine de Snoopy - figurinele din Happy Meal de la McDonalds, am cativa de plus si orice alte obiecte mai gasesc.
WangLouis întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: