| cornel a întrebat:

Ati observat ca multi oamenii mor in aceeasi luna in care s-au nascut?

13 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Simple coincidenţe!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Si eu am observat ceva, pe pielea mea! Toate bolile sau spitalizarile cu operatii de urgenta s-au petrecut in perioada zilei de nastere, ca o serbam pe un pat de spital sau acasa, bolind! O fi ceva...astral! In acest concept, pot sa ma astept sa dau ortul popii tot asa, de ziua mea!

| anad a răspuns:

Interesant! N-am observat si nu se adevereste la niciunul din cei care au decedat in familia mea.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Statistic e improbabil, dar atunci cand se intampla iti amintesti acea zicala veche si iti ramane in minte. Este oricum un subiect interesant daca stai sa-ti amintesti coincidentele, daca ar fi adevarat ar fi inexplicabil.

Referitor la ce a scris Mihaitsa22, tine cont ca populatia planetei s-a dublat in ultimii 50 de ani, asta ar cam rasturna unele teorii, nu-i asa? Lasand la o parte ca suna ingrijorator. http://en.wikipedia.org/wiki/File:World-Population-1800-2100.png

| cornel explică:

Eu stiu multe persoane.

| Adredemesconf a răspuns:

Cred ca este doar o coincidenta.
O zi buna!

| ralucaralu a răspuns:

Sincer nu, dar acum dupa ce ai spus tu parca...

| andreeadragutza22 a răspuns:

Coincidenta cand se naste un copil moare altul si tot asa big grin

| RecycleBin a răspuns:

Si care sunt aia? in afara de madalina manole?:-D

| Mihaitsa22 a răspuns:

Pe bune, cunosc multe persoane in aceasta cauza... e ciudat.Si se mai spune, cica, am auzit de la bunica, ca atunci cand un om moare un altul se naste si care v-a mostenii aceeasi personalitate si acelasi stil de gandire ca cel care a murit.Si oricum ar fi situatia in lume, mereu se va pastra un echilibru in ceea ce priveste nasterile si decesele.Asta daca nu dau americanii o bomba nucleara si sa ne distruga pe totistraight face

| sergent91 a răspuns:

Mie un bunic a murit cu cateva zile inainte sa implineasca anii, iar o matusa la o zi dupa ce si-a serbat ziua de nastere.

| DanielJackson a răspuns:

Te referi la Madalina Manole? deci si in afara de ea, ai dreptate, destui mor in luna in care s-au nascut sau pe aproape.

| Cristina_5086 a răspuns:

DA! am observat unii mor chiar in ziua in care s-au nascutsad Dumnezeu sa-i ierte!

Întrebări similare