Eu zic ca e o problema ca nu poti sa gasesti singura ce sa vb cu el, iseamna ca nu sunteti potriviti, daca va potriveati raspunsul asta venea de la sine pentru ac aveati puncte de vedere comune.
Dar totusi poti sa vorbesti despre muzica, sa va povestiti filmele preferate, sa vorbiti de sporturi care la practicati, sa faceti planuri pentru o vacanta impreuna, sa vorbti despre jocurile favorite, prieteni comuni, restaurantele favorite, bauturile/ mancarurile favorite. Sicer cred ca e o problema cand intr-o relatie nu aveti ec sa vorbiti, nu o lua in nume de rau, dar toti baietii cu care am fost aveau intreses comune cu ale mele si vorbeam si ore intregi pe un singur subiect.
Ce faci maine cand ma vezi prima oara?
Daca as pleca departe cum ai rectiona?
Daca as pati ceva sub ochii tai ce ai face? etc ...nu-i prea greu dar cand esti de fata cu el nu te mai gandesti la nimic stiu cum e
Buna!
In primul rand ai putin respect. Adica "baaa"?
Frate!
Ok sa revenim la intrebare.
Pai ar trebui sa stii ce-i place lui.
Si sa-l intrebi despre acele lucruri.
Nu totul se rezulta doar la "TPU".
Trebuie sa stii si niste lucruri despre partenerul tau.
Daca intrebi pe TPU ce sa vorbesti cu el inseaman ca nu sunteti potriviti pentru ca tu nu stii ce sa vorbesti cu "iubitul"(in ghiulimele) tau.
Daca va potriveati stiai deja ce trebuie sa vorbesti cu el.
Dar totusi incearca sa vorbesti despre lucrurile care lui ii plac. Asa ii arati ca stii ceva despre el si relatia voastra se intareste.
Am avut si eu un iubit si in fiecare pauza el vorbea despre lucrurile care imi plac mie. Fara sa ceara parerea unor oamenii care nici macar nu ma cunosc. Si eu la fel. Pentru ca il cunosteam foarte bine. Parca stiam ce urma sa spuna.
.
In fine... Multa bafta cu "iubitul" (in ghiulimele) tau.
Pa, pa!
LisaJulie întreabă: