Sincer dacă era pungă ta nu putea să-ţi o ia din mână. În locul tău nu-i spuneam nimic dar altă dată să zicem că ai alune da? păi nici nu o serveşti măcar.
Te-ai saturat draguta? sau facem cheta sa iti mai luam o punga?
cam asta ar fi fost raspunsul meu.
Pai e o nesimtita...
Aia se mai poate numi prietena?
Trebuia sa ii zici ca e criza
Deci eh chiar nesimtita. Adica macar daca te intreba daca mai poate sa ia.
Eu ii ziceam ceva de genu: Bahh de cand drak n-ai mai mancat? N-ai mai mancat alune in viata ta?
Om nebun.
Bine... la mine e ceva perfect normal sa vorbesc asa. Asa vorbesc de fiecare data cand ma enervez sau ceva.
Sau poate chiar mai rau.
Doamne. ce sa le ceri persoanelor cu acest caracter)...nemancata 7 ani dati de masa
)
). eu una i`as fi dat si una si ii mai ziceam si miloagax( sa ia dar mai cu limita
...foarte obraznic din partea ei
E o diferenta de... maniere, de educatie. eu zic ca n-ai nimic de impartit cu ea, fa astfel incat sa-ti fie cat mai rar in preajma. ce-ar fi trebuit sa fcai atunci? nimic, cu marlanii nu trebuie sa te pui. ce trebuei sa faci acum? sa inveti sa-ti alegi... cunostintele. nu ai de ce sa te superi, n ue vina ta ca unii oameni inca nu si-au coborat manierele din copac si nu si-au scos educatia din pestera.
Pei eu ii ziceam Auzi, draga mea.Este punga mea de alune
Fat`o, mnu ai bani de alune
? Si plecam
Imi facusem o parere rea despre ea.Plus ca e nesimtsita.Mai e si rea :p
Fundita?
Btw` stiu cum e =]]. am acelasi specimen printre amici . btw` cand face scene de astea eu nu comentam, dar i-am zis intr-o zi si se abtine de atunci. pur si simplu mi se pare ca e un gest de nesimtire sa iei fara sa ceri.
Probabil a vrut sa glumeasca cu tine da s-a lacomit si a mancat toata punga, da ce zici ca eu si prietena mea la 8 ani curatam toata casa si cand terminasem, amandoua primisem 30 de lei, dar ea mi-a furat banii si avea 60 de lei. nenorocita!
Pai, nu trebuie sa te superi pe ea, poate asa este felu' ei de'a fi.
Chestia e ca da, intr-adevar nu prea a dat dovada de prea multe maniere si prea destula educatie.
Dar asta este deja vorba despre felul in care a fost crescuta, educata, si de mediul, conjunctura in care a trait pin'acum.
Mdeaaa, incearca sa nu te prea apropii de ea, pentru ca s-ar putea sa fii dezamagita din ce in ce mai mult de ea, asa ca pastreaza distanta este sfatul meu.
Te-am pupat si sper ca ti-am venit macar un pic in ajutor.
Pa-pa!
Probabil ii spuneam : de cate zile nu ai mai mancat? sau ceva de genul asta.
Acum cred ca ti-ai dat seama ce fel de prietena este
Este bine ca te-ai abtinut si cred ca ea s-a crezut prietena apropiata de a ta si a crezut ca nu te vei supara
Dhoamne...sa-ti ia punga de alune din manaPe fete ca acestea nu le poti considera prietene.Parerea mea e ca trebuia sa iti ceara voie ca sa poata manca si ea din punga cu alune.Nu o cunosc, nu stiu ce fel de persoana este, dar parerea mea este ca e cam nesimtite, fara suparare. Ceea ce ar fi trebuit sa faci e sa ii fi luat punga din mana si sa-i spui vreo 2
. E punga ta, si tu trebuia sa decizi daca vrei sa ii dai si ei sa manance, nu sa-ti ia punga asa fara rusine...Ar trebui sa ii eviti prezenta si sa eviti astfel de persoane profitoare.
sunda plz?
Da... e chiar nesimtita. Da na...in societate avem nevoie si de din astia nu?oricum i as fi zis ceva de genul asta:da mai scoate laba din punga
te cam inveti la alunele mele. adica inteleg ca e criza si ca nu ai bani sa-ti iei, da nici in frutea mea nu scrie chiosc
))
asa trebuie sa procedezi cu specimenele astea
Pai daca ti-ar fi fost inainte amica (nu prea am inteles ce iti era) sigur te-ar fi folosit... mi-as fi schimbat imediat parerea despre ea.si dupa ce a terminat punga ma-si uita cu o privire ciudata la punga si as tace din gura, dar sa am grija ca atunci cand ma uit ea sa fie atenta la mine si nu i-as zice nimic dar cred ca s-ar simti prost. Asta e parerea mea
...