| Tokha a întrebat:

A mai observat cineva disparitia misterioasa a lui NOname?

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Si noni a disparut ...ati observaat?

Apache
| Apache a răspuns:

Aa...pardon acum am obs ca a revenit! welcome back nony!

NOname
| NOname a răspuns:

Buna, @D0uce! big hug WOW! Nu ma asteptam... Este un sentiment foarte placut, sa afli, ca cineva s-a gandit la tine.
M-am intors de cateva zile. Am fost plecata in vacanta, care din 2 saptamani s-a transformat in 2 luni, si in tot acest timp n-am avut deloc acces la internet. Asa se si explica disparitia mea misterioasa (desi unii stiau, ca urma sa plec).
Stii ce e uimitor? Faptul, ca ai postat aceasta intrebare fix, cand eram pe drumul spre casa, spre TPU. Iar pe 24 octombrie dupa masa am ajuns in tara. Parca ai puteri paranormale. big grin
In rest sunt bine, sanatoasa si m-am intors cu forte proaspete. Ma bucur, ca sunt din nou printre voi. whew! Mi-a fost foarte dor de toata lumea! kiss

| Bacemi a răspuns:

Am observat cred cu totii ( ma rog, cei care sunt mai activi si se cunosc intre ei ). Probabil are si ea problemele ei. Si eu am lipsit o perioada mare de timp pentru ca aveam multe probleme si nu mai aveam timp. Cu siguranta va reveni cat de curand.

| Floreenofficial a răspuns:

Da, de vreo luna si ceva din pacate!sad
Era bine daca ne anunta... mi-e fff dor de ea si de comentariile ei binevoitoare si inteligente. straight face

| Barajag a răspuns:

Cu totii am observat, insa cred eu, se ascunde pe undeva pe aicihee heeNu ma paraseste ea atat de usorbig grin

| clauss a răspuns:

De prin august parca nu a mai intrat, chiar ieri ma uitam pe profilul ei, oare pe unde o fi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna tuturor, sunt No name^^(acu mi-am schimbat numele in Dixxie)! nu am mai activat pentru. ca am fost ocupata, dar o sa incerc sa intru mai des sa va raspund intrebari...(daca despre mine este vorba).happy

Întrebări similare