Ca voiai s-o suni pe mama ta si nu aveai minute![]()
ca prietena ta cea mai buna te-a provocat sa ghicesti pinul cuiva, iar tu l-ai incercat pe al ei![]()
ai vrut sa vezi daca are melodii pe telefon![]()
imi pare rau, dar nu cred ca vei gasi ceva prea credibil! in orice caz, bafta multa cu scuza ta!
Sa-i spui adevarul si sa nu iti mai bagi nasul in lucrurile altora.
Ca daca se uita ea in telefonul tau pun pariu ca sareai cu gura mare "Vai, dar cum iti permiti?"
Mi se pare ca ai dat dovada de lipsa de respect fata de intimitatea altuia, facand asta fara acordul ei.Mai ales ca tu esti o pustoaica si respectiva e adulta in toata regula.
Ii spui adevarul, ce poate sa-ti faca? In cazul in care cautai ceva compromitator sau ti-a interzis sa ii atingi telefonul, fa-te ca ploua.
Pai daca ai un frate sau o sora mai mica ii zici ca s-a jucat pe el si la blocat. Sau cum a mai zis cineva, lasa-l acolo si nu zici nimic, daca vede tu nu stii nimic, s-a blocat singur.
Incearca sa il iei si sa bagi codul PUK.
Spune-i ca ti-a picat pe jos si asa s-a inchis, tu ai vrut sa il deschizi si ai gresit PIN-ul.
Nu am alta scuza...
totusi ii poti spune adevarul! ![]()
Zi ca esti proasta, poate ii se face mila si te lasa in pace.GLM
Zi si tu ca o suna cineva important(nu ai avut timp sa vezi cine era)te-ai grabit sa raspunzi, dar din greseala l-ai blocat, si apoi ai vrut sa incerci sa bagi pinu ca sa poti raspunde, si l-ai blocat?
Funda?
Ii spui ca pur si simplu ai vrut sa-l deschizi ca sa vezi ce jocuri are sa te joci ca te plictiseai si ai crezut ca codu` este 0000 cum e la toate, apoi ai incercat si 1234 dar ai vazut ca nu e si te-ai gandi ca o fi anul` ei de nastere sau nu stiu gasesti tu. Sigur nu se va supara, iti ceri scuze si gata:*:*:*.
Daca e cartela poti sa ii dai de pe alt telefon daca e in vdf *128# sau *127# nu mai stiu bine. si ii bagi nr si iti da codul puk si pe urma poti sa ii schimbi pinu si sa il scoti ulterior
sau mai simplu zici ca s-a inkis si l-ai avut in buzunar s-au apasat singure
cristian_2087 întreabă: