Daca o iubesti cu adevarat, bag-o in casa, vorbeste cu parintii tai! Orice e posibil! Nimeni nu stie cum gandeste un caine, ei isi urmeaza instinctul
Dacă este învăţată să aştepte, va rămâne. Singura problemă ar fi sa nu o ia vecinii sau să-i facă rău vreun neghiob.
Uite,eu iti spun ca nu va pleca pentru ca ea tine la tine te iubeste si stie ca tu ai grija de ea si ca o protejezi,nu-ti face griji si nu te mai gadi la lucruri negativiste,cant te vei trezi ea va fi acolo si te va astepta sa ii dai din nou de mancare si sa o plimbi cu lesa, dar in orice caz sa sa ma ti la curent si sa mai imi spui daca se intampla ceva, bine si te rog nu fii ingrijorata su stresata fiindca mai rau faci gandeste-te ca ea nu te va parasi niciodata si ca te iubeste si tine la tine!
Probabil ca va pleca dar nu departe ci doar la adapost dar te asigur ca se va intoarce.
Uite iti zic un lucru eu am avut o catelusa si am de fapt care la 3 luni a venit prin fata blocului meu si i-am dat mancare apa si i-am facut cusca in fata geamului ( stau la parter) si sa obisnuit cu noi era foarte dragalasa si toti din cartier o iubea.pana intr-o zi cand a fost rapita si dusa departe de mine si timp de 9 luni n-am stiut nimic de ea si dupa noua luni m-am gasit cu ea in cusca ei si astepta sa ii dau mancare era toata batuta cred ca a fost tinuta in lant si saraca a scapat si vezi dupa 9 luni nu a uitat de mine ca eu ii vreau binele si o iubesc se spune ca un caine nu uita de unde a plecat oriunde il duci. si uite asa sta foarte bine la ea in cusca si toata ziua umbla peste tot si seara vine inapoi. stai linistita ca atata timp cat simte ca o iubesti si o ingrijesti pentru ea conteaza foarte mult crede-ma.eu sper ca te-am ajutat.te-am pupat:*:*:* shyy ai grija de ea! e foarte dragalasa
Buna aura adica jiji.
eu zic ca s-ar putea sa plece dar daca tu esti stpana ei cu siguramta o sa ramana la tine
Nu daca te grabesti sa ii faci cusca! sau sa ii cumperi un lant si sa ii pui o patura si o perna si o plapuma scuze sunt mica nu stiu multe dar si eu am un caine