Sall deci ia-o usor daca vrei inainte sa te culci bea apa sau un pahar cu lapte cald, dormi cu televizorul aprins sau becul, daca ai telefonul pe sunet adica daca te suna cineva sa nu sune sa fie pe vibrati ca multi patesc asta, daca este asa de grav cu visurile sau cu somnul cand ti se pare ca iti apare o pisica nebuna gatdestete ca tu esti un caine mai mare si mai puternic ca ea... Stii adica daca ti se mai intampla tie sa nu-ti fie frica sa ripostezi
Am citit intro carte ca visele relele vin dupa ce te-ai uitat sau ai citit despre un anumit subiect... In carte mai zice sa nu-ti fie frica ca de asta o sa ti se para ca sunt
Idea este ca tu ori sa nu ti fie frica ori sa dormi cu faptul ca tu esti mai puternic ca repsectivul dusman
Ex: eu m-am uitat la the walking dead si nu mi s-a intamplat din astea ca eu stiu cum sa numi fie frica/sau sa ripostez
Baga-te sub patura, dormi cu becul aprins, sau cu televizorul aprins si programeaza-l sa se stinga dupa ceva timp.
Inseamna ca mai mult de 13 ani nu ai!
Gandeste-te ca nu exista, sunt inventate, nu sunt adevarate.
Nu te mai speria, relaxeaza-te si gandeste-te ca sunt doar prostii!
Si mie imi plac, citesc si ma uit si la filme horror cu lumina stinsa si cu castile pe cap dar, nu visez, sau ma sperii asa aiurea prin casa.
Incearca sa nu te mai gandesti la ele, gandeste-te la altceva si tine minte, sunt niste prostii!
Gandeste-te ca nu trebuie sa te temi ca nu te va ataca nimeni.Si eu ma uitam la filme cu fantome care durau pana la 12 noaptea si nu ma afectau chiar daca unele imagini erau oribile. Daca auzi zgomote gandeste-te logic la cine ar fi putut sa faca acel zgomot si nu te speria.Ori daca nu cand te bagi in pat ia-ti telefonul si asculta o muzica sau joaca-te un joc sa mai treaca timpul pana adormi.
Deci fii atent!
Seara uita-te la o comedia ceva!
Uita-te la tel pana adormi pui capu pe perna si te uiti asa!
Daca nu sti sa il programezi sa se stinga din ora in ora roaga pe cineva sa te ajute sau pe maicata sa vina sa il stinga!
Cand vrei sa adormi te pui cu fata catre perete inchizi ochii si tragi plapupa mai tare pe tine!
Cum zic astia e cam greu te pot baga mai tare in sperieti!
Tot eu sunt, sa-ti zic un mic secret se spune ca creierul prin aproprierea de culcare el reda anumite amintiri recente indea din asta ar fi ca tu sa le citesti ziua nu inainte de culcare motiv prin cea ceam zis anumite imag sau intamplari din cartr iti apat
P.s cea ce crezi ca se intampla in afara realitaTi este in imaginatia ta
Somn usor
Ca sa adormi, asculta melodii la casti(sau fara)si nu inchide tel.mp3/4... sau ce'o fi pana ce nu mai poti de somn, si incearca sa te gandesti la lucruri frumoase mereu, astfel iti va pieri frica.
Succes si somn usor!
Off exact asa faceam si eu, ma uit la filme de groaza chiar daca stiam ca seara nu o sa mai dorm, pur si simplu atunci cand te culci incearca sa te gandesti la altceva de exemplu la viata ta peste 10 ani, sau asculta muzica la casti, dar cel mai bine este sa iti invingi teama fara chestii din astea, pur si simplu nu exista, sunt doar tampenii inventate de regizori pentru a speria oamenii
Nu mai citi povesti de groaza, sau gandeste-te la D-zeu ca ii sus si te apara de orice rau.