O sa te contrazic. dinozaurii se nasteau cu "oul"cu puiul.Nu era nevoie sa se imperecheze..deaia erau asa de multi. Daca se mai si imperecheau se distrugea tot..pe loc.
E o intrebare pe bune, sau faci misto?
Fai o injectie cu zeama de varza si vezi, poate asa
Cum sa faca pui fara sa o dai la imperecheat? maxim face niste pui de plus, da ii face la magazin si trebuie sa-i cumperi
Poi, era o intrebare. Puteati sa spuneti fara atata ras. Nu eram sigura, pentru ca am o prietena care a spus "Catelul meu a facut pui fara sa-l mai imperechez". ... Puteai sa spui ca"nu" si gata... Fara atata glume proaste.
.
sorry, credeam ca e intrebare pusa la misto, si...
Nu mai fac glume toata viata
Vad ca nu faci. Absolut deloc.
.
Eh, stii ce, las-o balta...
Prietena ta este prost informata. poate i`a tras`o un caine la "catelul" ei (corect e catea) cand ea nu se uita. nici tu nu te-ai nascut fara ca mama ta sa aiba un partener.
)))))))))))))))))))))
Vad ca au ras cam toti de intrebarea ta. Daca nu o duci la imperecheat, poate sa faca pui doar daca accidental, de cupleza cu vreun caine cand o scoti la plimbare si o sa ai niste corcituri de chow chow si maidanez.
Ba cat de prost sa fii (proasta) sa pui asemenea intrebare? mata te-a facut singura? eu nu vreau sa te invat lucruri "noi" despre sex si altele, dar copiii ca tine nu ar trebui sa isi faca cont TPU daca nu stiu ce inseamna "sex", "sperma", "vagin", "penis", etc! cand dai la sectia "dragoste si sex" pun pariu ca stii doar cuvantul dragoste, sex deloc
Daca habar nu are ce inseamna sex ce dracu intra la sectia asta? acum tu esti ala/aia tampita care crede ca faimoasele cuvinte din ziua de astazi, sex, vagin, sperma, penis sunt considerate TABU! Trezeste-te
Decat sa fi asa nesimtit mai bine nu mai raspunzi. Nu te-a intrebat nimeni nimic. Daca erai copil cu cap si gandeai, stateai in banca ta. Dar ma gandesc ca esti cam mic. Si la propriu si la figurat.
.
Habar nu ai ce inseamna figurat si propriu
daca la 5 ani stiam ca fara 2 fiinte nu apare a 3-a si tu la cati ani ai ( presupun ca 6-9 ) nu stii esti varza, mai bine taceai si o intrebai pe mama ta decat sa enervezi lumea pe aici, fa pasi la scoala ca mai ai mult de invatat
, daca te crezi asa "smechera" incat sa te iei cu mine la mistocarii te inseli:*
Si de cand nu am voie sa imi spun eu parerea? pfffff
Stai linistit. Ca n-am nevoie sa ma inveti tu. Pot sa ma iau de tine. Cand vreau.
Dar nu pe site-ul asta.
Hai na... ma dai pe DM ceva?
esti si mai varza
Aha... scuze draga, e okey:*
Am spus eu ca te invat? pff, mars la scoala ca acolo trebuia sa inveti asa ceva spune pe ce site vrei sa te iei de mine
sa ma pregatesc
. Multumesc mult.
Se vede cat gandesti sa fi asa nesimtit cu o fata.
Bye`bye.
Sa fiu nesimtit? Aloooooooo! Spune tu ce ti-am spus in primul raspuns de am fost asa "nesimtit"
Păi ia gândeşte-te dacă mama ta te-a făcut singură, fără ajutorul tatălui tău, şi ai răspunsul! Eu înţeleg că s-a îngrăşat puţin căţeluşa ta, dar ce-ar fi să te gândeşti prima oară la dieta ei şi pe urmă la "sarcină" FĂRĂ partener... (Şi nu e la mişto răspunsul).