anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un catel chow chow, fata si are 2 ani. E destul de mare. Credeti ca poate face pui fara a o da la imperecheat?laughing Fundita. love strucklove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| LordeTil a răspuns:

NU nici o creatura nu poate face pui fara pereche

| HeadShotttttt a răspuns (pentru LordeTil):

O sa te contrazic. dinozaurii se nasteau cu "oul"cu puiul.Nu era nevoie sa se imperecheze..deaia erau asa de multi. Daca se mai si imperecheau se distrugea tot..pe loc.winking

28 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

E o intrebare pe bune, sau faci misto?laughing
Fai o injectie cu zeama de varza si vezi, poate asalaughing
Cum sa faca pui fara sa o dai la imperecheat?laughing maxim face niste pui de plus, da ii face la magazin si trebuie sa-i cumperilaughing

| TsSoFoOLiTa a răspuns (pentru MenInShadow):

Poi, era o intrebare. Puteati sa spuneti fara atata ras. Nu eram sigura, pentru ca am o prietena care a spus "Catelul meu a facut pui fara sa-l mai imperechez". straight face... Puteai sa spui ca"nu" si gata... Fara atata glume proaste.winking.

| MenInShadow a răspuns (pentru TsSoFoOLiTa):

sad sorry, credeam ca e intrebare pusa la misto, si...
Nu mai fac glume toata viatalaughing

| TsSoFoOLiTa a răspuns (pentru MenInShadow):

Vad ca nu faci. Absolut deloc. straight face oh go on.

| MenInShadow a răspuns (pentru TsSoFoOLiTa):

Eh, stii ce, las-o balta...straight face

| Pimpux a răspuns (pentru TsSoFoOLiTa):

Prietena ta este prost informata. poate i`a tras`o un caine la "catelul" ei (corect e catea) cand ea nu se uita. nici tu nu te-ai nascut fara ca mama ta sa aiba un partener.

| sniper2998 a răspuns (pentru MenInShadow):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))

| 93Anna93 a răspuns:

Vad ca au ras cam toti de intrebarea ta. Daca nu o duci la imperecheat, poate sa faca pui doar daca accidental, de cupleza cu vreun caine cand o scoti la plimbare si o sa ai niste corcituri de chow chow si maidanez. big grin

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu are cum sa faca pui daca nu o dai la imperechat.

| sniper2998 a răspuns:

Ba cat de prost sa fii (proasta) sa pui asemenea intrebare? mata te-a facut singura? eu nu vreau sa te invat lucruri "noi" despre sex si altele, dar copiii ca tine nu ar trebui sa isi faca cont TPU daca nu stiu ce inseamna "sex", "sperma", "vagin", "penis", etc! cand dai la sectia "dragoste si sex" pun pariu ca stii doar cuvantul dragoste, sex deloc

Răspuns utilizator avertizat
| sniper2998 a răspuns (pentru AddeSweetLove):

Daca habar nu are ce inseamna sex ce dracu intra la sectia asta? acum tu esti ala/aia tampita care crede ca faimoasele cuvinte din ziua de astazi, sex, vagin, sperma, penis sunt considerate TABU! Trezeste-tewinking

| TsSoFoOLiTa a răspuns (pentru sniper2998):

Decat sa fi asa nesimtit mai bine nu mai raspunzi.winking Nu te-a intrebat nimeni nimic. Daca erai copil cu cap si gandeai, stateai in banca ta. Dar ma gandesc ca esti cam mic. Si la propriu si la figurat.winking.

| sniper2998 a răspuns (pentru TsSoFoOLiTa):

laughing Habar nu ai ce inseamna figurat si propriuoh go on daca la 5 ani stiam ca fara 2 fiinte nu apare a 3-a si tu la cati ani ai ( presupun ca 6-9 ) nu stii esti varza, mai bine taceai si o intrebai pe mama ta decat sa enervezi lumea pe aici, fa pasi la scoala ca mai ai mult de invatatwinking, daca te crezi asa "smechera" incat sa te iei cu mine la mistocarii te inseli:*

Si de cand nu am voie sa imi spun eu parerea? pfffff

Stai linistit. Ca n-am nevoie sa ma inveti tu.winking Pot sa ma iau de tine. Cand vreau.batting eyelashes Dar nu pe site-ul asta.winking

Hai na...laughing ma dai pe DM ceva?laughing esti si mai varza

| sniper2998 a răspuns (pentru AddeSweetLove):

Aha... scuze draga, e okey:*laughing

Am spus eu ca te invat? pff, mars la scoala ca acolo trebuia sa inveti asa cevawinking spune pe ce site vrei sa te iei de minelaughing sa ma pregatesclaughinglaughing

batting eyelashes. Multumesc mult.batting eyelashes Se vede cat gandesti sa fi asa nesimtit cu o fata.winking Bye`bye.batting eyelashes

Sa fiu nesimtit? Aloooooooo! Spune tu ce ti-am spus in primul raspuns de am fost asa "nesimtit"

| deea1919 a răspuns:

Cum vrei sa faca pui fara partener?

| stefan1707 a răspuns:

Cred ca ai chiulit de la ora de biologie cum sa faca pui sa fara partener

| Deya1 a răspuns:

Păi ia gândeşte-te dacă mama ta te-a făcut singură, fără ajutorul tatălui tău, şi ai răspunsul! Eu înţeleg că s-a îngrăşat puţin căţeluşa ta, dar ce-ar fi să te gândeşti prima oară la dieta ei şi pe urmă la "sarcină" FĂRĂ partener... happy (Şi nu e la mişto răspunsul).