8 răspunsuri:
| βσσblėėŝ a răspuns:

Hey!
foartte tare; x
si mie imi place foarteeeeeeeeeeeeee mult Nick; x
si la mine e la fel.inainte ziceam ca are un par de zici ca a bagat mana in prizalaughing
ca e urat.etcc...laughing
dar acum pur si simplu "il iubesc"; x
ma rog...imi placeee foartee mult; x

| Sofffie a răspuns:

Am stat sa il citesc pe tot, probabil de aceea nu imi apare raspunsul pritre primele, cred eu.

Impresionant, mi s-a intamplat si mie ceva exact la fel cu Nick, dar s-a dus

Succes si poate in viitori vei ajunge sa-l cunosti laughing)
eu eram asa innebunita ca am scris si o carte :-J.

Răspuns utilizator avertizat
| MileyS a răspuns:

Buna. Nu este nimic rau sa iti placa de o vedeta. Cati ani ai?

| uncontdestuldenasol a răspuns:

Sa inteleg ca te-a sensibilizat un reportaj de 5 minute si acea melodie? N-am nimic impotrivahee heeFiecare om are obsesiile lui, dar decat indragosteala as spune mai degraba un fan infocatbig grin.

| DeathBat6661 a răspuns:

Pai...
Si eu sunt fan Jonas si favoritul meu e Nick Jonas.
Si eu prima data cand l-am vazut 2008 in Camp Rock, pur si simplu m-am indragostit de el.
Nu e rau sa-ti placa o vedetahappy
Si ma bucur sa vad un fan asa mare ca si tinehappy

Byehappy

Fundi?

| viseaza a răspuns:

Pei e putin cam ciudat da totusi pasiunea si astea. din cauza caruia ai inceput sa scrii cantece sa fii malove struck... e frumoslaughing deci nu prea vr sa par rea da. e ciudat sa te indragostesti de cineva care nu s.ar uita la noi sau care n.ar ajune in Romania! cu rugaciunea. c.am ciudat cu asta nu cred ca. ti mergelaughing. da'oricum frumos si visatorlaughing imi place! primul caz care. mi placelaughing bravohappy mai alez pentru vise si cantece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic interesant. Nu esti singura. Mai sunt milioane ca tine manipulate de producatori cu artisti tineri in goana dupa bani.
Nu faci decat sa confirmi regula.