| MrsBrunetzyka a întrebat:

Daca am pus o intrebare, vroiam sa imi impartasesc cu voi bucuria fiindca am implinit 13 ani, de ce mi-a fost stearsa?
Cu parere de rau pot spune ca mi-am schimbat parerea despre TPU!
Cu stima va spun dna Stela sa faceti ceva! Unii exagereaza

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai împlinit 13 ani? Vai, ce mare ești!
La mulți ani!
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Da...se mai intampla ca unii fraieri sa raporteze intrebari...
la multi ani, oricum happy

| Ciprian a răspuns:

Nu cred ca ti-a fost stearsa intrebarea fara motiv. Sigur a existat ceva.

| Baton a răspuns:

In primul rand un sincer la multi ani!
probabil intrebarea a fost stearsa de un admin care i s-a parut la fel de patetic ca si mie sa te bagi in seama doar pentru a smulge urari de la multi ani de la straini.
daca eram in locul lui faceam acelasi lucru.
nu se cade ca daca nu ai primit urari din partea amicilor, prietenilor, parintilor sa tragi fortat urari de la altii.
asta inseamna ca nu ai valoare.
si inca odata la multi ani!

| Leocerba a răspuns:

Eu raportez intrebari care fac din TPU un loc neinteligibil si superficial. Unele sunt sfidatoare prin lipsa lor de continut iar altele sunt o colectie de greseli. Din mimetism( insusire dobandita de unele animale in cursul selectiei naturale, de a avea ori de a lua culoarea sau forma unor obiecte din mediul inconjurator) alti utilizatori vor pune si ei acelasi fel de intrebari stupide. D`aia le starpesc.
RosseName, in mod cert, nimeni n-avea ceva anume cu faptul ca tu ai implinit 13 ani. Frumoasa varsta.
Exista, teoretic, un TPU cu reguli (cand ai postat intrebarea, tu ai tinut cont de ele? sau te-a luat valul ca-i ziua ta? )
Practic, treburile mai stau si-asa: http://www.tpu.ro/sanatate/snif-snif-hapciu-trage-mucii-inapoi/ De cat timp rezista la categoria Sanatate aceasta "intrebare" fara nimic intrebator?
Sau asta:http://www.tpu.ro/......-la-volan/ Cati dintre cei care-au raspuns au tinut cont de respectarea unor minime reguli ale TPU?
Secret: daca postezi la trivia/amuzante nimic nu-ti va sta in cale, acolo e No man's land si micutii s-au prins rapid:
poti sa spui orice, oricum, oricat n-o sa se supere nimeni.Baga si tu acolo tot si n-ai sa fii dezamagit/a. Dar nici luat/a-n serios!

| ProjectJackpot a răspuns:

Si eu sunt dezamagit! Tot ce am facut a fost sa injur o retardata care punea intrebari de retardati, si mi-a fost sters raspunsul (era cenzurat) sad sad sad sad! Dar retardatii ca @antiteme sunt lasati de capul lor. Ciudat e ca "Doamna" Stela nu mi-a raspuns niciodata la vreun mesaj de al meu.

@Rinocebra, cat am raportat si nimic nu sa-ntamplat... Stela sucks!
Probabil ca o sa-mi stearga comentariul asta laughing

Imi retrag cuvintele! Stela mi-a raspuns la un mesaj! E un bun admin, gata!

| Silviutza_2541 a răspuns:

Si eu mi-am schimmbat putin parerea.Astazi am raspuns la o intrebare si mi-a fost stearsa si nu stiu de ce, plus ca am mai raspuns la multe intrebari la care scria,, raspunde primul'' si aveam raspunsurile pe la mijlocsad, am pierdut o gramada de sanse ca sa primesc fundastraight face