| GossipFann0700 a întrebat:

Este cumva cineva fan seriei: Academia Vampirilor de Richelle Mead?
Eu sunt un mare fan si as dori sa intalnesc si altii pentru a schimba impresii?
In rest voi ce carti cititi? Astept raspunsuri de la fanii seriilor: Twilight, Gossip Girl si orice altceva gossip-romantic-fantasy:-D.
Ce credeti fani ai Academie Vampirilor? Vor ramane Rose si Dimitri impreuna? De unde ati aflat de aceste serii?

Răspuns Câştigător
| jojobg a răspuns:

Ah eu am citit academia vampirilor dar doar prima carte si vreau sa mi le achizitionez si pe restul. Ah ce super ar fi sa ramana impreuna, desi in aceea noapte "magica" pentru ea eu nu cred ca a fost doar vraja de vina deoarece cum zicea si Rose mai tarziu, dupa ce se interesase de vraja, fara sentimente nu ar fi existat acea pasiune. am citit si twilight si The vampire diaries books. sunt de`a dreptul superbe si era sa uit am citit si Vampirul Letard de Anne Rice. si eu sunt o mare fana, ador povestile cu vampiri si filmele:X. acum abia astept sa apara pe 30 Eclipse ce`a de a treia parte a seriei twilght Saga. eu am cautat pe net alte povesti cu vampiri si asa am gasit poveste lui dimitri si a lui rose, din moemnt ce te acapareaza povestile cu vampiri vrei mai mult si mai mult. as vrea sa mai gasesc povesti cu vampiri la fel. filme am vazut multe dar doar cateva m`au impresionat in mod deosebit printer care si Sete, filmul coreean cu vampiri. este foarte reusit si merita vazut cu toate ca fanii Twilight vor stramba din nas pentru ca nu seamana cu Twilight Saga.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca si seria "Casa Noptii "...tot cu vampiri happy. Iar personajul principal este o adolescenta de 16 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu sincer cred ca vor ramane impreuna happy

| littlesunshine01 a răspuns:

Eu am citit primele trei volume diin Academia Vampirilor si o prietena o sa mi-o imprumute si pe a 4a. nu vreau sa fiu spoiler dar pana acum rose si Dimitri nu sunt impreunabig grin desi ar fi super daca ar ramane asa. in rest am citit toate cele 4 volume din twilight saga si mi s-au parut extraordinare. acum citesc midnight sun pe net(amurg scrisa din perspectiva lui Edward). nu am citit Gossip Girl dar am vazut serialul si mi s- parut super-misto. am m ai citit si vampirii sudului(8 volume) de Charlaine Harris si pot sa spun ca sunt superbe, de asemenea am mai citit si jurnalele vampirilor de l. j. Smith cred ca ai obesrvat ca ador cartile si filmele cu vamipiribig grinbig grin.

| adinutza_3280 a răspuns:

Salut! Am citit primele 4 volume din Academia Vampirilor. Vreau sa spun ca ador cartea si povestea in sine. Este plina de pasiune si iubire, de loialitate si prietenie si de imposibil as putea spune. Pai in legatura cu Rose si Dimitri? Da cred ca vor ramane impreuna. Dupa ce Dimitri este transformat in strigoi si Rose se duce sa il omoare in capitolul 4-Juramant de Sange,Dimitri va veni dupa ea pentru a o omora dar,in schimb Dimitri va fi transfoirmat din nou in dhampir cu ajutorul Lissei si al fratelui vitreg al lui Victor. Problema este ca dupa ce devine din nou dhampir Dimitri nu vrea sa o mai vada pe Rose pentru ca ia provocat prea multa durere si suferinta cat era strigoi. Pana la urma cred ca Dimitri va ramane cu Rose si nu numai ca cred asta dar, si sper. Astept foarte mult sa vad si filmul Academia Vampirilor. Am aflat din intamplare de acasta serie la biblioteca cand cautam Twilight un volum din Twilight si langa acel volum era Academia Vampirilor primul volum si am fost curioasa sa vad ce este, am citit pe spate descrierea si m-am hotarat s ao iau si nu am mai putut s ao iau jos.Este complet altceva decat twilight.Nu este vorba despre o fata care vrea cu orice pret sa aiba de aface cu un vampir...Aici este vorba despre o fata curajoasa si "iresponsabila"(la inceput) care ar face orice pentru as apara prietena si care se indragosteste de mentorul ei cu toate ca nu este potrivit. Este o poveste despre prietenie,loialitate,dragoste interzisa, imposibil, alegeri dificile si urmari. este o carte fascinanta si o recomand la toata lumea. o veti adora love strucklove strucklove struck