Buna - pai ai putea sa-l faci un carnetel cu coduri pentru jocuri de exemplu sau o agenda cu numere de telefon...(fundita)
Pentru ce ai mai dat banii?
Ca să ai un **** ca al violetei?
Viață curdă!
O zi bună!
Mai bine nu raspundeai daca nu aveai de gand sa raspunzi normal. Si ce te oftici ca tu nu ai unul? si nu l-am luat ca sa am unul ca al Violettei (cu v mare!)
Viata cruda poate ai tu.
O zi proasta!
Hai că am râs acum ![]()
Mă oftic, mai puți și plâng.Ți-l fur la noapte, ai grijă.
Tot o zi frumoasă-ți doresc! ![]()
*violeta e cu v mic pentru că AȘA VREAU EU*
Stii ceva chiar imi pare rau pentru tine pentru ca nu stii cum se foloseste cu adevarat un site ca acesta.si imi pare rau si pentru cine te-a invatat sa vorbesti asa.si poate se scrie in capul tau cu v mic dar este totusi un nume! Si dea bea astept sa vad ce faci la noapte.
Mă tai la noapte.
Nu știu cum se folosește aces site spui? Uită-te de când activez și ce rank am.
Mulțumesc.
Sa te tai ca imi faci o favoare.si oi activa tu de un deceniu dar tot fara folos ca nu stii sa dai un raspuns ca lumea. Cu placere.
Doamene! Cat de retard sa fii ca sa scrii asta? Veziti de viata ta trista. Si ai grija cu ce te stergi la fund...
O prostie si mai mare este sa raspunzi numai pentru sa n-ai ce faci. Si daca atat de mult te intereseaza ce am eu de gand sa fac cu el sa stii ca aveam si eu ideeile mele. Asa ca hai imba ursul si raspunde la altii!
Ba aveam ce sa fac, iti raspundeam tie, desi nu mi-am facut sperante ca poti sa-ti dai seama de ce ai facut, si m-am convins ca asa e. Chiar ma doare in facalet de ce vrei tu sa faci cu dracia aia. Zici ca nu stii ce sa faci cu el, ne intrebi pe noi ce sa facem, ca mai apoi sa imi zici ca aveai ceva de facut cu el? N-ai judecata.
Iar tu ai pute sa gandesti inainte sa scrii un raspuns la o intrebare care nu te priveste. Daca aveai vreo sugestii pentru intrebarea mea as fi vrut sa o aud dar sincer acuma alta data nu mai raspunda daca nu ai ceva inteligent de spus.
Si eu voiam doar sa vad alte pareri ca oricum tot ce vreau eu scriu un el.
Pai si de ce ai mai scris ca nu stii ce sa faci cu el? Cand pui o intrebare aici, o sa dai si peste mine, iar eu scriu ce vrea facaletul meu in legatura cu intrebarea ta.
Ti-am mai zis am scris-o ca sa vad ce ar scrie alti oameni in el.nui nimica ca am sa pun o suta de mi de intrebari si putin o sami pese de ce raspubsuri o sa dai tu pentru ca tot inutile raman.