| beautifulkiss a întrebat:

Buna TPU as dori sa va intreb ceva.Peste 3 zile este ziua mea si fac 13 ani si as vrea sa chem doar 3 prieteni.2 sunt prietenii mei cei mai buni si unul este un amic.Si nu stiu ce am putea face. Vreau sa fie ceva frumos si totusi sa nu fiu nevoita sa cheltuiesc foarte mult. Orice idee e binevenita.Si nu trebuie neaparat in casa ci merge si afara oriunde.Mentionez ca sunt din Bucuresti daca va ajuta.

P. S prietenii au 14 ani si 14 ani jumate.

Multumesc anticipat si dau funda.

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

LA MULTI ANI!
Sigur ca veti face ceva care sa fie frumos, civilizat si care sa va ramana o frumoasa amintire.
Ti-au fost date unele sugestii cu ce ai putea face ca sa fie o atmosfera sarbatoreasca, dar dupa mine unele sugestii nu ar cadra cu buna crestere, asa ca este mai bine daca ai selecta doar acele propuneri, care vor fi acceptate si de parintii tai si care sa nu socheze pentru ca, sunteti totusi niste copii mai marisori, care nu trebuie sa se comporte ca niste tanci, sau sa fiti niste teribilisti.
Te-ai referit in intrebarea ta si la faptul ca, nu ai dori sa te coste foarte mult, asa ca eu m-am gandit sa-ti dau cateva sugestii despre: cu ce ar trebui sa-i servesti pe prietenii tai?
Trebuie sa cumperi niste bauturi racoritoare si ceva de mancare cum ar fi:
tartine cu unt si ceva salam uscat si cas, iar daca ai un aparat pentru sendvisuri calde, poti sa le faci si in acest mod, daca ei vor dori. Acuma au aparut deja vinetele si poti sa faci si o salata de vinete, din care sa se serveasca fiecare, ungandu-si feliile de paine, pe care le vei pune pe masa.
Poti de asemenea sa faci si o salata de morcovi, care se prepara astfel: morcovii, bine spalati, curatati de coaja, se dau prin razatoarea mica si se lasa cca 20 de minute sa se odihneasca, pentru a-i putea stoarce de zeama. Se face o maioneza din vreo 2 oua, care se va incorpora in morcovii rasi si se pune si putina ceapa taiata marunt, se acreste putin cu zeama de lamaie, dupa gust, are si aspect, dar sper ca o sa va si placa.
Daca tot e ziua ta sigur ca vei face un tort, cu sprijinul mamei tale, ori vei cumpara un tort de inghetata, care va avea mare trecere.
Sper ca sa va simtiti bine si sa va imortalizati petrecerea cu niste fotografii, ca amintire.
Un gand bun si multa sanatate, precum si petrecere frumoasa.

11 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

La multi ani happy

te duci la film cu ei, eu iti recomand filmul :Marea Mahmureala 2 love struck
mancati de la Kfk
va duceti acasa la tine, jucati niste jocuri.

| beautifulkiss explică:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri.Toate ideile sunt geniale.De-as putea da funda la totisad
Oricum va multumesc mult de tot si va pupkiss

| Isabellaღ a răspuns:

Pai puteti sa va uitati la un film...alegeti unul care credeti ca e mai interesant si ma uitati la el sau sa ascultati muzica. Puteti sa iesiti sa va plimbati prin oras, sa mergeti la un suc sau la o pizza.Si daca stai in casa poti sa cumperi si tu acolo 3 sucuri si ceva de rontzaitbig grin

La multi ani! Sa ai tot ce iti doresti tu:*happy

| ßΘɱßΘɴίκ a răspuns:

La multi Anii! love struck

Te duci cu ei la mall [ii rogi pe pariniti tai sa te duca sau ii intrebi cum poti sa ajungi la vreunu] vedeti un film si mancati la mc :. love struck

Sper sa te distreezi :X La multi ani inca o dataa :X

| COOLboY a răspuns:

Sunt mule, multe lucruri pe care le-ati putea face:
1. Muzica
a. ascultati muzica

b. dansati pe acea melodie

c. dupa aceea dansati opusul melodiei (ex: rock, tu dansezi electro)

2. Farse

a. luati un telefon

b. introduceti numarul (cu numar ascuns (inainte de numar scrieti #31# (acesta e nr ascuns)))

c. spuneti de ex: "alo, azi e ziua mea, spune-mi la multi ani!" sau puteti si injura

a. puteti umple baloane cu apa si sa le aruncati de la etaj.

3. Pozele

a. luati un aparat foto

b. faceti-va poze (amuzante)

c. aratati-le

4. Rasul

a. intrati pe Facebook sau hi5

b. intrati pe conturi necunoscute

c. comentati (ceva urat)

5. filmul

a. uitati-va la un film (horror, thriller sau romantic)

6. (beutifulkiss, iti dau un sfat)

intraba-i ce vor sa faca

Sper ca ti-am fost de ajutor

COOLboY

| me1oo a răspuns:

Deci daca stai in casa e ok ai putea sa te interesezi cam ce film sau desene le place si sa va uitati cumperi niste popcorn si aveti o ora timpul ocupat, ati putea iesi la o incghetata sa vorbtit, amintiri si tot felul din astea, sa mergeti la Mec,,,

Răspuns utilizator avertizat
| Jacob27 a răspuns:

A-ti putea viziona un filmbig grin.

| OmulUmbrei a răspuns:

Poti sa le faci cinste la o pizza. Sa-i duci la niste jocuri gen hokei de masa, tenis de masa, biliard etc. Dupaia sa-i duci la o cofetarie si sa le iei cate o prajitura sau un tort mic avand in vedere ca sunteti doar 4 persoane.

| RalucaT a răspuns:

LA multi ani!
Iesi cu ei in oras si va plimbati...
Jucati anumite jocuri...
Vizionati anumite filme...
karaoke...
Daca tot sunteti atat de putini, va puteti distra facand clatite, sau deserturi de-astea simple... ( daca parintii tai nu se supara, va puteti bate cu faina in acest timp, e distractiv...doar ca apoi trebuie sa curatati)
Sunt o groaza de chestii pe care le puteti face. iti trebuie putina imaginatie.
Sa ai o aniversare frumoasa...

| Mihaela_3991 a răspuns:

Orcum la multi ani nu ar trebui ceva special aiputea decora spatiul cu ceva baloane de culoarea ta preferata si ai pune niste flori sau stele ceva din hartie glasata ar fi o mica ideebig grinLa multi anibig grin