Daca nu sti ce ii place ii cumperi o ciocolata eu pui in punga de cadouri si ii mai pui si bani pentru ca isi cumpara ea ce vrea dar daca e o prietena buna, parerea mea e sa ii dai ceva facut de tine care sa va includa pe aman2 un album sau ceva. Sper ca te-am ajutat!
Pai...ai putea sa ii cumperi o pereche de crecei,un lant,un inel, o trusa de machiaj, daca mai vrei mai multe ideei contacteaza-ma la id-ul de mess:aladyn30
funda
Daca nu sti ce ii place nu ii iei nimic! Ii pui o ciocolata si ii dai bani. Funda?
Nu ii cumperi nimic daca nu sti ce ii place.ii pui o ciocolata si ii dai bani sau daca e o prietena buna ii dai ceva manual facut de tine ca te asigur ca o sa ii placa!
Il voi desemna pe icostin21 cu raspunsul castigator deoarece s-a chinuit sa imi spuna acelasi lucru de 3 ori!
Le multumesc si celorlalti pentru raspunsuri.
Scuze ca am pus atatea raspunsuri dar imi facea figuri netu si nu imi aparea ca am raspuns
Pai.sa vedem.un set de bijuterii dar nu foarte mare,un ursulet mare din plus cu mov, roz, gri parca negru...in fine.cu culorile ei preferate care erau la test.o carte fumoasa daca este pasionata de citit,un dvd,fa un power point cu voi doua sau chiar cu alti prieteni,o cutie de ciocolata,o pereche de streci daca are un corp frumos
,un parfum oriflame,avon sau ce marca ii place ei
o camera de filmat,o blanita asa frumoasa,niste blugi eleganti,un inel de argint,o esarfa dragutica
,un set de facut unghii cu pietricele,forfecute si multe altele,o pereche de adidasi din piele albi luciosi de preferat,tenisi caci se poarta,set de machiaj,o bluzita gen rochita asa,puteti pune bani,mai multi colegi si i luati un catelus sau un iepuras daca ii plac animalutele,o bluzita, o clamita frumoasa, etc.
sunt multe posibilitati.snt sigura ca as fi luat fundita daca nu as fi publicat raspunsul asa de tarziu.
pup!
si hai sa incercam si un vot! ok?
@selly iti multumesc mult pentru raspunsul tau, si daca l-as fi vazut la timp, mi-ar fi fost foarte folositor! ai niste idei super si cred ca daca l-ai fi publicat mai devreme, funda iti era asigurata!
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: