Stiu niste jocuri foarte frumoase:
•Farfuria cu frisca:
Se joaca ina asa fel in cat pe o farfurie pui o guma. Apoi, pui frisca peste.Si le spui jucatorilor sa incerce sa ia guma cu gura si apoi sa faca un balon cu ajutorul acesteia.Iti garantez, va fi super distractiv!
•Prinsul marului cu guraune mere intr-un vas cu apa si incearca sa le prinzi cu gura.
•Scaunele muzicaleui scaune cam cati jucatori sunt, doar sa ramana unul in picioare. Apoi dai drumul la muzica, iar in acest timp, jucatorii trebuie sa se roteasca in jurul scaunelor.Cand opresti muzica, toata lumea va trebui sa se puna pe scaun, iar cine ramane in picioare, este eliminat. Apoi scoti un scaun.Si tot asa...
Ei bine acestea sunt doar cateva. Funda?
Iti multumesc dar stiu toate jocurile acestea dar e vina mea ca nu am precizat ce fel de jocuri sa nu scrieti dar iti multumesc de efort apreciez
Jocul cu post-it
Cred ca nu asta e numele exact, dar pentru ca nu-l stiu, merge si asa. Nu conteaza numarul de jucatori, cu cat mai multi, cu atat mai bine. Fiecare jucator isi alege un personaj celebru si ii scrie numele pe un post-it pe care il lipeste pe fruntea vecinului din dreapta. Jocul incepe dupa ce toti au cate un post-it lipit. Fiecare jucator trebuie sa-si ghiceasca personajul, punandu-le intrebari celorlalti. Se raspunde numai cu "da" si "nu". Atata timp cat raspunsul e "da", jucatorul mai are voie sa puna intrebari. La primul "nu", vine randul urmatorului jucator. Castiga cine descopera primul personajul lui. Sau se joaca pana ramane o singura persoana care nu a ghicit.
Mima
Minim 3 jucatori. Fiecare jucator scrie pe o hartie un nume de film, o expresie, un personaj celebru, sau pur si simplu un cuvant oarecare. Biletelele se amesteca. Primul jucator extrage un biletel si va trebui sa mimeze si sa-i faca pe ceilalti sa ghiceasca. Nu e voie sa se vorbeasca. Se pot stabili insa unele semne de la inceput. Se poate juca si pe perechi.
Nici da, nici nu
Regula jocului: jucatorii nu trebuie sa pronunte "da" sau "nu". Orice alte cuvinte sunt permise. Se poate stabili un timp, spre exemplu un minut, in care sa nu se pronunte cuvintele interzise. Se alege un jucator care da raspunsul si altul care ii pune intrebari. Exemplu: "nu-i asa ca te cheama Andrei?". Cine pierde poate primi porunci sau se poate calcula un punctaj.
Killer
Jocul poate dura o noapte sau un weekend intreg. Fiecare jucator completeaza pentru inceput doua hartii. Pe una isi trece numele, iar pe a doua o misiune. Se amesteca hartiile in doua boluri diferite. Fiecare jucator trage pe rand un nume si o misiune (bineinteles, nu spune celorlalti misiunea sa). Toti devin killeri, cu o misiune de indeplinit. Exemplu: Sorin a extras urmatoarele biletele: "Andreea" si "Sa bea un pahar de vin dintr-o inghititura". Sorin o are ca victima pe Andreea si trebuie s-o convinga sa bea un pahar de vin dintr-o inghititura. Killerul trebuie sa-si "omoare" victima in prezenta a cel putin un martor. Castiga cel care nu cade in capcana.
Nume de…
Asezati in cerc, bateti cat mai repede din palme. Primul jucator alege o categorie de cuvinte, de exemplu, nume de bauturi. Apoi spune: "nume de bauturi". Jucatorul din stanga lui trebuie sa fie cat mai rapid pentru ca jocul sa se deruleze cat mai repede. Pentru cei care ezita se poate stabili sa bea cate un pahar de…ceva, iar cei care nu mai au cuvinte din categoria stabilita sunt eliminati. Se joaca pana raman doua persoane, iar dintre acestea se va stabili castigatorul.
Strumpfi întreabă:
alexx102428 întreabă: