| ჩῶოჩῶῆყκჰυρპΓოἶκ a întrebat:

Buna TPU1! Dati-mi si mie idei pentru o poveste cu 3 fete ninja.Eu m-am gandit doar la acestea:
1.Maestrul lor a fost otravit (ceva de genul), iar ele trebuie sa mearga prin diferite locuri si sa infrunte diferite pericole pentru a gasi leacul.
2. Una dintre ele este furata, iar cele doua trebuie sa o salveze.

fundita:*:*

2 răspunsuri:
| selenahermy a răspuns:

Eu am alta idee mult mai dramatica... cele trei fete au ramas orfane si erau urmarite de niste indivizi. acei oameni incercau sa le ucida si ele au fost silite sa se ascunda intr-un templu ninja. acolo au invatat sa fie adevarate ninja si ii cauta pe oamenii care incercau sa le ucida cand erau mici, si astfel trec prin tot felul de peripetii!

| Darkeye a răspuns:

Poi, cele doua se despart ca una sa se duca sa iea leacu maestrului si una sa salveze cealalta fata ninja, Fata care s-a dus dupa fata o salveaza si se duce sa o ajute pe fata care cauta leacul. Gaseste ultimul ingredient dar trebuie sa invinga un tigru mare alb cu aripi negre (fain tongue )care pazea ultimul ingredient si cu greu lau inviins dar din pacate una dintre ele a murit na mai putut, fusese ranita tare, si a piredut mult sange. Ea a spus sa continue sa il faca bine pe maestru si sa nu uite sai spuna ca ea la apreciat mereu si a fost un bun maestru. Ele cu multa tristete face ce a spus si se duc sal salveze pe maestru. Maestru afland ce s-a intamplat cu una dintre ele, lea intrebat sal duca un a fost batut acel tigru si unde a murit fata ninja. Ajunsi acolo, maestrul a taiat o gheara a tigrului, a luat o pana din aripile tigrului, a luat sangele tigrului, si sangele fetei, langa unde era tigrul mort era un fel de lac, iar acel lac cu ar veni ar fi magic a luat un pic din apa lacului si a pus-o intr-o sticla mica. Asha maestrul cu toate alea a facut o potiune care sa o aduca la viata pe fata. asa ia deschis gura fetei i-a dat sa bea potiunea apoi a aruncato in lacul acela. Fata sia revenit in 5 min. Iar totui fericit si bine.tongue apoi urmeaza alt cap tonguetonguebig grin
sper ca ti-a placut tonguebig grin