Ti s`a explicat mai sus ce inseamna "funditsele" dar as vrea sa adaug si eu ceva.
Majoritatea nu mai raspund pentru ca cineva are nevoie de ajutor, ci pentru a primi o amarata (in opinia mea ) de funda.
Si am observat (propria experienta) ca daca atunci cand pui o intrebare si nu precizezi ca dai funda, voturi nu te ajuta nimeni.
Mi se pare aiurea ca site-ul asta a ajuns asa.Ideea de baza a TPU`ului a fost una buna : sa ajuti oamenii. Dar e clar ca lucrurile s`au schimbat odata cu timpu`.
Bine ai venit printre noi, Andre!
Funda = Cocarda oranj = Răspuns câştigător = 100 de puncte.
Este un fel de "Mulţumesc". În acest fel îi mulţumeşti celui, care te-a ajutat cel mai mult, răspunsul căruia a fost cel mai bun, din punctul tău de vedere.
Când te vei hotărâ, ce răspuns este cel mai bun/folositor (în mod normal ai maxim 5 zile la dispoziţie), va trebui să dai clic pe "Declară răspuns câştigător" în dreapta răspunsului preferat, iar apoi să dai clic pe "OK". E simplu.
Şi mai ceva, dacă după cele 5 zile, pe care le ai la dispoziţie din ziua, în care ai postat întrebarea, nu ai ales câştigătorul, iar cel puţin un răspuns are minim 5 voturi (în total) de "inteligent" şi/sau "folositor", atunci răspunsul câştigător va fi selectat automat de roboţel TPU (în funcţie de numărul de voturi). Însă dacă nici un răspuns n-a strâns cele 5 voturi până în a 5-a zi, atunci vei putea singur să hotărăşti, când şi dacă vrei să premiezi vreun răspuns.
Citeşte şi Întrebările frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente! O să găseşti multe răspunsuri şi aici. Succes! Numai bine!
Andreea, funditele de obicei le primesc cele mai bune raspunsuri la o intrebare, adica cele care il satisfac pe cel ce intreaba...cu ele avansezi in rank+voturile, la o intrebare se da doar o sg funda... sper ca te-am ajutat
Buna intrebare. Daca acum ai vazut cum stau lucrurile pe acest site iti urez un bun si calduros bun venit! Cei care cer ajutorul,nu au nevoie sa spuna chiar din propriile experiente,pot fi copiate,luate, auzite chestiile respective, dar atat timp cat ajuta 'nefericitul' este ok raspunsul O seara superba :*
@maryy am vazut ca unii copiaza raspunsurile date de ceilalti inaintea lor, nu neaparat chestii copiate de pe net.Ms si tie la fel:*