| Cartoon98765 a întrebat:

Vreau sa vizionez niste filme horror, dar nu stiu ce sa aleg. Ce filme ati vazut si despre ce este vorba in ele? Cel mai bun raspuns primeste Fundita! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| AndrewSonne95 a răspuns:

The Exorcism of Emily Rose, The Day the Earth Stood Still, The Bay, Sinister, Cabin in the woods, The Tall Man, The Woman in Black, V/H/S (ti-l recomand) A Horrible Way to Die; You're Next, Silent House, Lovelly Molly, Chained, Saw, The Ring, The Exorcist, Poltergaist, The Pact, A Nightmare on Elm Street, One Missed Call, Thale, The Aggresion Scale, Excision, House at the end of the street, BAIT, Silent Night, Twixt, Intruders, The Possession, The Berberian Sound, American Mary, Maniac, Citadel, John dies at the end, The ABC's of Death.
Nu-ti forta norocul.

11 răspunsuri:
| mihaelutzamy a răspuns:

Iti recomand sa te uiti la filmul intitulat A saptea fantoma.Este infricosator dar totusi poti dormi noapte. Sau la Wrong tour. fundita?

Răspuns utilizator avertizat
| DiamantulAuriu a răspuns:

The exorcist of EmilyRose, Hostel, Freddy VS Jason

| KhaleesiD a răspuns:

Buna. Te poti uita la filmul The Descent (din cate stiu are doar 2 parti). Eu l-am vazut pe primul si este fain. Este vorba de niste prietene care se duc intr-o excursi intr-o pestera si acolo se intampla multe chestii dar poti sa te uiti la trailer pe youtube. Sau filmul Wrong Turn( 5 parti) in care este vorba de niste mutanti. E fain. Sau Last Station (sau ceva de genu are 4-5 parti) In fiecare film e vorba despre un grup in care unul dintre ei vede viitorul in care urmeaza sa se intample o catastrofa iar ei scapa si dupa toti incep sa moara pe rand. Nu este asa de groaza dar este ineteresanta.

| anamariaiancu a răspuns:

1. The hills run red;
2. The grudge
3. The ring
4.The shining
5.The eye 10
6.Shutter
7. The eye
8. The exorcist
Dar cele mai de groaza sunt : 1 2 3 6 8

| cosminutzu90 a răspuns:

Pai poti vedea o gramada, ca:

Saw:1---7
The Exorcist
The exorcist of Emily Rose
House of Wax(nu e in totalitate Horror)
Hostel(e mai mult tortura)
A nightmare on Elm Street
Friday The 13th
Freddy VS Jason
Halloween(cu Michael Myers)
Cam atat stiu... Funda?

| Cartoon98765 explică:

Toate raspunsurile au fost bune, si mi-a fost foarte greu sa acord o fundita! Sper sa nu va suparati ca i-am oferit fundita lui AndrewSonne95. Multumesc pentru raspunsuri! :*

| AnnaLooove a răspuns:

........Papusa Chucky!

| Gabitza11 a răspuns:

30 de zile in intuneric(vampiri). E de groaza rau de tot!

| oOShikamaruoO a răspuns:

Urmareste scream, eu am vazut doar partea 4 (ultima parte)Dar oricum este despre o fata care se intoarce in orasul sau natal unde un pshihopat incearca sa o omoare. Oricum merita sa-l vezi.

| Ciocoiu_Sebastian_1975 a răspuns:

Daca vrei un film de groaza... iti zic eu unu...da sa te pregatesti emotional, si sa nu mananci nimic!
1. The Hills Have Eyes 1, 2, 3.
2. Go To Hell
Funda?