| Alexandra_2209 a întrebat:

Vreau si eu niste idei de id. Vreau sa imi fac un id. dar nu am idee. si ca sa va fie mai usor sa ma ajutati, am sa va spon cate ceva despre mine :
Nume: Alexandra
Cul pref: Mov, alb, negru, gri,
si nu stiu. imi pl chestiile amuzante...thinking imi pl id. urile in engleza cu tot felul de denumiri ciudate ...nu tin mortis sa fie numele meu

De obicei lumea imi zice Alex ( dar nu imi pl) sau Alexa, si uneori Ale ( si sc Allee) sau Aly. Nuj, as vrea ceva draguz. Ms

Fundaa

10 răspunsuri:
| Gufiii a răspuns:

Zuza_alle
purplle_alle
alex_andra
alexandra_(anul in care esti nascuta)
alexutza_loveyou
my_alexa
blackgirl
purpllegirl_alexa
utsa_alexutsa
alexandra_applegirllaughing
funda?puppy dog eyes sau macar vot

| unromandestept a răspuns:

Uite cateva idei de id-uri : black_allee@yahoo.com,mov_allee@yahoo.com,white_allee@yahoo.com,gri_allee@yahoo.com,gri_ally@yahoo.com etc... sau intra pe https://na.edit.yahoo.com/......gistration si aici poti incerca oricate variante de id vrei in casuta de id dupa care dai check

| Robert a răspuns:

Pe yahoo unde iti treci numele si prenumele. Incearca diferite nume/prenume si vezi ce-ti genereaza el.Succes

| Zmeura_8239 a răspuns:

Purpuleale
purpule4ever
world.of.ale
sper ca te-am ajutat s mie imi place movul tongue

| CipriiSiGata a răspuns:

Just.M3_Sw33T.Alee(aici adaugi ce fel vrei tu la nume. ar fi o idee)
Y0u_l33_4n(asta e id meu. inseamna iulian...big grin

| sHellby a răspuns:

Allee.kiss.you

| GabiGabrielle a răspuns:

Sweet_kisses_alle
crazy.girl_aly98
purple.girl_style
Funda?

| BooGy96 a răspuns:

Your_Big_Hug_Everyday

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti plac ingerii poti sa iti pui id-ul gen dark.angel,ceva asemanator, daca iti plac fluturii ceva cu buttertly daca le unesti pote butterflyangel... gandeste-te eu te bag la prieteni daca mai vrei idei da-mi mesaj... kiss

| sweet20mee a răspuns:

Sweet_mee

no.more.question

you_love_my_eyes

i_can_dream

l0lly.pup