| Tedy_3444 a întrebat:

Bunaaaaaaaaa! Ce retete de slabit ii recomandati mamei mele a luat 3 kg in plus!

5 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Mai putine grasimi, mai multe fructe, legume si multa miscarewinking

| Simpatic a răspuns:

Sa numai manance asa de multa paine si sa renunte la prajeli cu asta slabesti fara sa lergi in rest mult sport. Daca a slabit dintr-un factor hormonal e greu de slabit

| KaterinaPetrova a răspuns:

Raspuns alesEste esential in opinia mea sa ai 3 mese pe zi.eu asa am slabit.dim la micul dejun ,pranzul la 12 si cina la 6.adica dupa 6 sa nu mai papi tongue daca vrei bei si tu doar o cana de lapte cu cacao sau o cana de ceaihappy poti mesteca gume sa nu mai ti se faca foame.laughing sau daca tie foame fooooame.sa mananci un nestle fitness.happy si poti manca nestle fitness in locul la o masa de exemplu pranzultongue eu asa am slabit.aveam in jur de 60 si 1.70 si acum am 52. aa si desigur faaaaaaaarrrrrrrrrrraaaaaaaa grasimi si prajelihappy poti bea iaurt de acela nutri day de baut.e chiar bun si te ajuta sa slabesti;d FUNDOI?

| Carnatz a răspuns:

Pai.cu ce sa incep.in primul rand. legume fierte, apoi congelate, apoi decongelate, apoi fierte din nou, puse la cuptor, date pe razatoare si apoi bagate in gura! happy vrei alta? uite aici: spanac tocat cu dulceata de urzici si cu sos marinat deasupra! asta e chiar delicioasa! mmmmm.si una dintre preferatele mele.mamaliga fiarta cu putina untura de urs coapta (vreo 30-40 min.nu e nevoie de mai mult), cu frunze de stejar si cozonac boromir abia scos din frigider! daca vrei ca aceasta superba mancare sa fie si mai aromata poti adauga putina pasta de dinti si pateu de peste. Spor la gatit si la slabit! Pofta buna!