| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| danielavinca a răspuns:

La mare eram in apa si fratele meu m-a tras de picior sub apa si cand am vrut sa ma ridic mi-a venit un vel in spate si m-a pus iar la pamant

| iLovedYou96 a răspuns:

Pai... am mers la bunici impreuna cu 2 verisoare si un verisor si am intrat in piscina impreuna cu fratele meu, si dupa vreo 2-3 ore fratele meu s-a plictisit sa tot steie in apa si a iesit afara din piscina, apoi s-a dus in casa si-a luat hainele pe el si costumul de baie l-a pus la uscat pe o sfoara afara si eu m-am dus dupa costumul lui si l-am aruncat in iarba si l-am strigat si o venit afara si lo vazut si eu am fugit mai repede decat el si am luat costumul si m-am dus pe strada si din greseala i-am aruncat costumul in sunt, in sunt era chestiile alea care le face vaca, calul, cainele, pisica amestecate cu apa laughinglaughing sper ca stiti la ce ma refer! La revedere! si sa aveti un an nou plin bucurii!

| andrei12mj a răspuns:

Stiu ca nu ar trebui sa postez aici, la cele mai amuzante intamplari, dar este una din cele mai importante. Anul acesta, fanclubul Michael Jackson a reusit sa doboare un record mondial, dansand simultan cu alte fancluburi din lume, dansul Thriller. Poate unii cunosc. Aceasta manifestatie a insemnat Thrill the world, unde au dansat 23. 000 de dansatori din toata lumea, fiecare, unit pentru aclasi lucru, MICHAEL! Niciunul dintre membrii fanclubului Michael Jackson ROMANIA, nu a avut experienta in dans, dar toti au reusit sa faca acest eveniment, un eveniment superb in memoria lui Michael! Pentru cine vrea sa se inscrie in fanclub, sa imi trimita un Private Message. Eu vreau aceasta funda, dar nu pentru asta am postat, ci am vrut sa cred ca este un mic tribut pe care il aduc lui Michael, si sa stie toti ce a facut fanclubul Michael Jackson. Va multumesc pentru citit si as vrea acea funda! Sper ca am fost destul de inteles! Multumesc!

| EnnY a răspuns:

Bine asta nu s-a intamplat in 2010 dar e prea tare.
eu si cu varamea mergeam la magazin si cand ne intoarcem vedem in sunt 2 pungi de pufuleti.
noi le luam si incepem sa fugim si le macam pe drum ca nehalitelerolling on the floor
si cand ajungem acasa zice fratemiu cica :mie nu puteati sa-mi lasatirolling on the floor
era prea tare fazalaughing

| EnnY a răspuns:

Aproape toate intamplarile cu prieteni si la tara cu rudele melelaughing

| xBlackPearlX a răspuns:

Daca imi dai fundita iti spun

| DizzYuzzY a răspuns:

Intamplare... Pai cea mai amuzanta a fost cand am ramas cu masina blocat intr-o padurelaughing. Eram vreo 4 baieti si 2 fete. Vai vai ce misto a fostlaughing am ramas peste noapte acolo cu fetele si baietii. Cand se auzea ceva pe afara toti se ridicau."bai oare e un urs?" eu: " dormiti baii la loc"laughing)). Cat am mai putut rade dupa ce am ajuns acasalaughing. cred ca asta e cea mai tare intamplare!

| music4ever a răspuns:

Dansam hora unirii in clasa de ce nebuni suntemlaughing
si pe o parte erau fetele pe una baieti si cand veneam in fata ne alegeam cu cate o lovitura in fata sau baietii intre craci sau fetele in burta

fain o fostbig grin

| music4ever a răspuns:

Aaa cand eram mica si eu stateam in zalau dar sora mea statea in cluj si mergeam in weekend la ea si ne-am dus la apartamentul nostru si acolo aveam un pat facut din cuburi, am aranjat cuburile si o picat un cub pe mana mea aveam 5 ani nu am plans nu am facut nimic apoi cand am mers sa beau apa face maicamea catre mine:-Ce ai facut iunia? mana tii ca o furculita laughing atunci m-am speriat da nu o fost nimic grav

laughing

| Cristi_6252 a răspuns:

O faza foarte tare.Eram la scoala si faceam parodii cu un coleg. Dupa ce am terminat, am citit-o si am ras de nu mai puteam.Si mai sunt o multime de momente. Dar daca le incep nu le mai termin!

| Cristi_6252 a răspuns:

Inca o intamplare.Mama spalase pe joc si a zis sa merg sa curat cusca la papagali.Am iesit eu din baie.Striga ea: Am splat pe jos eu am zis da da stiu ajung la masa si alunec in fund laughing.

| crouch a răspuns:

Snacks

| byabyaby a răspuns:

Kand a afllat un baiat ca il plac tongue

| AlcoholicSmile a răspuns:

Am cazut cu capul in apa si nu ma mai puteam ridicalaughingblushing

| JustBeEvil a răspuns:

A fost un an super cool...mai ales cand am mers in tabara cu cortul.am stat cu bff a mea si s-au desptrins niste fire de la cort.partea amuzanta este ca noi credeam ca firul era un sarpe.ne era frica sa iesim din cort asa ca am luat o sticla si am dat cu ea si am zis ca daca sare e saRPE.prietena mea zicea "sa-l sunam pe edwin"(el fiind cel mai bun prieten al nostru)si l-am sunat si el dormea(era 3 dimineata) si a zis ca suntem nebunelaughing i-am trezit pe multi din cort cu rasul nostru si cu tipatullaughinglaughinglaughingrolling on the floorbig grin

| JustMe_2928 a răspuns:

Anul asta a fost special...
Mai ales saptamana trecuta!
Cel mai superb an.

| Ana94 a răspuns:

Au fost destule, nici nu-mi mai amintesc sincer laughing
Am 2 colegi in fata mea la scoala de care rad in fiecare zi dar o intamplare recenta, de acum vreo 2 saptamani, a fost ca eu stateam pe banca mea (nu pe scaun, pe banca) si mi-a zis unul din ei ca o sa ma dea jos de pe banca si nu l-am crezut si m-a impins de pe banca si eu am cazut rolling on the floor

| Popcorncubranza a răspuns:

Cand la scoala... la sfarsitul clasei anul asta in iunie, eu cu 4 colegii avem o traditie: Saritura de adio. Adicam sarim ultima oara pe saltele din sala de sport ori ce ar filaughing Erau toate usile inchise... Asa ca ne-am gandit sa intram pe fereastra de la etajul unu laughing 3 pauze am mutat un grilaj destul de inalt si l-am pus la fereastra.Am intrat inauntru si am sarit, dar cand am sarit de pe geam toata curtea o inceput: uite, aia se sinucid! rolling on the floor si s-o uitat administratoarea pe geam aia credeau inca ca vrem sa ne sinucidem laughing ce vremuri day dreaming laughing

| ChishyyAlle a răspuns:

Cu prietena mea la sanius. A fost super! Prietena mea se tot roatea cu sania si pica in groapa.De fapt eu picam in groapa.In fine, a fost foarte distractiv! Cand prietena mea se rotea cu sania a fost atat de amuzat incat am inceput sa am dureri placute laughing

| VIRUSX a răspuns:

Cand am sutat la poarta am dat bara si i-a venit lu unu in gura big grinbig grin

| ...:::are a princess in a big world:::... a răspuns:

Pai am avut foarte multe intamplari amuzante laughing)

| Hisaya a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand un baiat a sarit de pe o rampa si nu i s-a intamplat nimic. Cand s-a ridicat de jos si-a dat jos casca si dintr-o data casca s-a rupt in doua.

| chandnisharma a răspuns:

De paste am plecat eu si cu prietena mea sa luam lumina.am decis sa imi prind parul in doua codite (m-a gandit ca riscul sa imi ard parul este mai mic). imediat cum a dat popa lumina a inceput sa miroasa a ars in preajma noastra. o aud pe o batranica : miroase a ars. da eu : saracu ala de s-o fi ars laughing) nici nu termin bine fraza si ma trezesc cu genti in cap de pretutindeni laughing)) vroiau sa imi stinga parul. Am plans in seara aia la biserica, eu plangeam dupa par lumea credea ca plang din cauza emotiei, ca a venit pastele laughing)Prietena mea mai facea si misto de mine ca ''miroase a porc parlit'' iar apoi pana sa ajung acasa mi s-a stins si lumanarea cu lumina de la inviere laughing) deci la ce am fost?
a fost una dintre cele mai amuzante intamplari :d

| DjMariusFresh a răspuns:

Pai cand. am dat la maxim boxele la scoala

| ஐNoNameஐ a răspuns:

Eram cu prietena mea cu cu un prieten de joaca, el a spus ceva ce ne-a deranjat, asa prietena mea i-a atras atentia, eu i-am luat sapca, am umplut-o cu frunze si i-am pus-o pe cap.

| skizz0 a răspuns:

Cred ca atunci cand m-am pierdut in padure in jungla si incepusem sa mananc iarba

Răspuns utilizator avertizat
| eva9999 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare? pai...stiti eu m-am mutat de curand(7 luni)in austria, mai exact in vara pe 27 iulie.Aicea scolala incepe pe 1 septembrie si normal ca de abia daca intelegeam cateva cuvinte.Si odata eram in clasa si profesoara intreaba ceva si eu nu am inteles si au inceput copii sa-mi susoteasca.Si i-am zis un cuvant pe care mi la zis colegul de banca si de fapt cuvantul ala insemna o foarte mare prostie(nu zic care). Si profa cand a aauzit s-a dus repede sasami puna nota mica si eu am vrut sa-i zic ca nu am inteles bine dar eu fiind foarte balbaita nu am mai apucat si a pus nota!big grin
de atunci nu cred ca o mai plac asa de mult...big grin desi sia cerut multe scuze.Pe colegul ala nu cred ca vreti sa aflati. DA mai traieste daca la asta va intrebati.Pana la urma acum rad cand ma gandesc.big grin
pa-pa

| monykue a răspuns:

Pai tot anul a fost ff tare adica amuzant oricum cele mai funny momente au avut loc vara trecuta cand baietii din gasca au inceput sa joace lapte gros cred ca stiti toti jocul nu? si erau vreo 10-15 baieti, toti la liceu, si se mai intampla sa cada cineva chiar inainte sa apuce sa ajunga pe cineva sau cand apucau sa sara pe cineva si alunecau si astfel cadeau pe jos sau cand sareau ca lumea si se auzea de parca se rupea ceva in cei care stateau. a fost ff funny totul eu nu ma mai opream din ras

| DannutzΦ a răspuns:

Am un an foarte super am fost in franta era sa cad de pe turnul efel am crezut ca mor!
sau cand un mim ma imita si lumea radea de minecrying

Întrebări similare