| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| cosmin2221 a răspuns:

Am fost la tara la bunica si am fost cu niste prieteni de acolo pe un camp iar o doamna a lasat cainii pe acolo eu ma gandeam:sa mergem prin lac? Un prieten a inceput sa planga iar altul zicea Cosmine gandeste-te ma mai repede ca nu mai scapam de aici laughing

| ChristineW a răspuns:

Eram in tabara si eu m-am dus la iubitul meu ( de 2 ani ) in camera sa ii las ceva. Nu era nimeni in camera asa ca am verificat in baie. In baie el tocmai iesise de la dus ( pe intelesul tuturor era gol ) eu stateam pur si simplu si ma uitam la el ( la fata lui, nu va ganditi la chestii perverse ), dupa 5 secunde imi zice bland :
- Cindy, nu te supara, dar nu ai vrea tu sa iesi?
Am facut o intoarcere de 90 de grade si am inchis usa. Si exact atunci cand am inchis usa de la baie intra colegul lui de camera ( care se nimereste a fi si colegul meu de clasa, era o tabara in care merg copii separati ) care se tranteste pe pat si spune :
- Oooo, perversa mica! si imi face cu ochiul.
Am ras toata tabara pe tema asta. Si pana acum mai face misto de intamplarea asta rolling on the floor)

| RoRoxana a răspuns:

Era o zi de vara, iar eu mergeam la repetitii(la dansuri). Am luat un taxi si am nimerit langa un baiat suuper dragut care se uita inistent la mine.Cand sa cobor mi-a picat telefonul din buzunar iar baiatul mi l-a dat, iar cand sa ies din masina(ma uitam lung la baiatul respectiv)pong! Am intrat intr-un stalp. Directoarea era pe geam si m-a vazut.Si in ziua de azi rade de mine laughing

| weeds a răspuns:

Am descoperit site-ul TPU si rad nonstop de atunci.

| Michidutsa a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare thinking am fost multe, dar cu siguranta nu o sa uit cand am fost la furat de liliac, iar proprietara mi-a spus " aaa.deci tu esti aia care vine in fiecare an la furat de liliac" (prima oara in viata mea am fost ). Prietenele mele inca m-ai fac misto pe tema asta laughing.

| cornelia_9446 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare pe care am trait-o in ultimul an este:
Era vara, (ps:sunt de la tara) m-a chemat prietena mea la ea sa mancam visini.eu fiind cataratoare in copaci.ma dadeam mare ca nimeni nu-i ca mine... s-a rupt creanga si am cazut pe capsunile eirolling on the floor(eram toata lipicioasa).
Si mai am una: Asta s-a intamplat saptamana trecuta la cofetarielaughing
eu aveam tocuri mergeam inauntru si se uita niste baieti la mine, eu entuziasmata le zambeam.si deodata am alunecat si am cazut pe masalaughing

Mai am o multime sa zic dar intrebarea cred ca se refera doar la o singura intamplareblushingblushing

| daniela_9291 a răspuns:

Am fost intr-o excursie, eu si o colega aruncam cu hartii in ceilalti, le faceam poze cu tigari in guralaughingatunci cand dormeau... iar altadata m-am batut cu fratele meu cu papucii la 3 noaptealaughing

| LoliQ a răspuns:

Pai...Eram la scoala si a sunat la pauza, am plecat cu prietena mea la viceu si cind sa iesim, nu putem, usa s-a blocat si deja a sunat iar noi eram blocate in viceu, bine ca era ora de educatie fizica (profesorul lipsea), am sunat unei colege sa vie sa ne "salveze", insa in momentul in care o sunam o profesoara ne deschise usa.=)

| Mitchi a răspuns:

Eram cu o prietena si ne-am dus sa facem plaja pe bloc, si ne-au inchis acolo nestiind ca noi eram acolo suslaughing, si am stat pana la 4 dimineata acolo.Am avut noroc ca erau zile de vara si era cald.

| Balonash_6308 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare este cea in care o prietena de'a mea (mai grasutalaughing a ridicat piciorul cat mai sus si a cauzt pe spate (eram in scara) si s-a auzit BUFFFFF laughing

Sau alta intamplare ar fi cand un baiat se grabea sa ajunga la scara si dintr-o data nu l'am mai vazut. L'am strigat iar el de undeva de dupa o masina a strigat: SUNT AICI! SUNT BN! laughing

A fost frumi! :X

HAPPY B-DAY TPU love struck!

| ChemicalLipstick a răspuns:

Pai cea mai amuzanta intamplare s-a uintamplat vara aceasta cand am cazut intr-o piscina dorind sa fac o pozarolling on the floor

| ionica56 a răspuns:

Am cazut cu fundu intr-o balta si la bunici am cazut in veceul din gradinarolling on the floor
A fost dezgustator.

| Georgiana05 a răspuns:

Ce sa zic. Cea mai dura faza a fost cand eram la scoala.Eu,2 colege si prietene, si 5 colegi.
Eram in baie, la fumat, si vorbeam despre una, despre alta.Cand deodata se aude dintr-un w. c. un zgomot, ca si cum s-ar fi basit cineva. laughing
Prima oara am ramas masca toti, nu stiam care a facut asa ceva, faza era ca unul dintre baieti a mai facut un gest din-asta rolling on the floor, de ne-a scos pe toti afara din clasa rolling on the floor.
Apoi stateam toti tacuti, atenti la w. c., sa vedem ce se intampla. laughing
Si in timp ce stateam asa tacuti, intra un prof rolling on the floor. Noi am ramas blocati, stateam pur si simplu, norocul nostru a fost ca nu mai aveam tigari in mana.
Ne-a luat ceva minute sa-i explicam profului ce facem toti acolo. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Biutzu a răspuns:

Cand tata i-a cerut sa ii aduca un compot mama si cum e intuneric in debar i-a adus un compot de muraturi

| HeeYeon a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare.La ziua mamei mele duceam tortul (care era foarte mare) si am alunecat pe gresie deoarece catelusa mea se juca si ea era uda pe labute. Ei bine tortul in loc sa ajunga pe mama a ajuns pe mine si eu eram cea mai dulce. He He! Cel mai urat lucru - acolo erau prezenti prietenii mei, prietenii de familie si colegi de munca. So... Hide meee!

| Cathy_1290 a răspuns:

Vara asta am dormit la prietena mea (ea locuieste la etajul 6)si eu o stropeam cu o stropitoare iar ea nu stia cum sa se apere asa ca a luat primul lucru pe care l-a vazut. A luat niste castraveti. big grin si arunca in mine cu castraveti.Eu stateam in fata geamului care era deschis de tot si ea a dat draperia la oparte si cind era sa arunce castravetele in mine eu m-am aplecat si castravetele a zburat pe geam si a cazut la o doamna in cap! Nu o sa uit aata niciodata. big grin

| deea_5125 a răspuns:

Buna.Paihee heeeram cu o prietena la o petrecere si erau 2 sticle la fel, iar una era cu apa minerala si una cu palinca.Eram foarte insetate si ne-am pus 2 pahare pline si am luat cate o gura plina si apoi am scuipat unde ne-a venithee hee

| shocky2 a răspuns:

Sa pun in tigaie in loc de ulei, sa pun otet?

Vroiam sa prepar niste cartofi prajiti b-)

| Ionutz_1837 a răspuns:

Cand tot m-am topait pe barca si am picat in lacul rosu (pentru colegi a fost mai amuzant)

| robylego a răspuns:

Cand eram mic si am primit carbune de la mosu si vecinul lego-ul care l-am vrut happy

| BlueHusky a răspuns:

Adica ai sarit de doua ori!?!? laughing

| ZoZoHeart a răspuns:

laughing
De unde sa incep?!
Anul asta am mers la mare si cand eram la un moment dat pe plaja am cazut pe nisip pe spate si in momentul ala a venit un val mare care practic "m-a ingropat" in nisip. Cand m-am ridicat, mama s-a speriat de mine. M-am sters usor si i-am zis ca nu am patit nimic. Am mers inapoi in apa ca sa ma clatesc si m-a trantit un val. O alga verde lunga mi s-a lipit de par si nu am observat decat cand m-am uitat in oglida laughing nu stiam de ce lumea radea cand se uita la mine smug
Eu eram cam :S:S
mai pe scurt nu aveam nici o treaba cu realiatea laughing
A fost foarte funny big grinwinking

| Enma a răspuns:

Am realizat ca Dumnezeu ne da sansa de a alege tot timpu!

| Enma a răspuns:

Am descoperit sarutu perfect laughingpentru mine desigur...

| A_7901 a răspuns:

In vacanta, la mare, purtam pe plaja o esarfa pe cap. Am intrat in apa cu ea pe cap cu gandul ca nu o sa inot, doar o sa ma racoresc. Problema a fost ca a venit un val incredibil de mare care mi-a smuls si esarfa si sutienul, asa ca am vrut sa fiu sigura ca ajung in siguranta, am pis esarfa sa sustina sutienul. In fiene... nu a facut-o cum trebuia si miroase a sare si acum...

| Ionut a răspuns:

Eram mic si am furat painea din casa ca s-o duc la un catel amarat si am fost prins de tata. laughing

| Kuzco a răspuns:

Am fost in Grecia cu cea mai buna prietena a mea :X

| LiimeXdx a răspuns (pentru Kuzco):

Asta nu este amuzant.Mai degraba te dai mare straight face

| Alexxutsa a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare pe care am trait`o in ultimul an a fost cand am sarit pe varul meu pentru ca nu-l mai vazusem de mult timp. laughing

| MrWrestleMania a răspuns:

Pai am cazut din pom

Întrebări similare