La ziua unei colege, unde asa de plina am fost de frisca pe fata, par si haine incat a trebuit sa ma spal pe cap si sa iau alte haine
Pai una dintre cele mai amuzante a fost can la test la matematica o colega a scis numele Nastase Georgiana Viol-eta
La ora de dirigentie domn diriginte ne-a pus sa ne prezentam familia iar un coleg a scris asa :Mama mea se numeste Gorgheiana in loc de Georgiana
Tatal meu este zidar adica da cu lavabil in case, este insurat in toata roomania
Fratele meu de 5 ani este la gradina si nu este insurat
Atunci cand am fost in vacanta am iesit pe strada seara si era inaintea noastra o umbra si semana cu un caine am mers mai departe crezand ca e un caine si cand am ajuns in dreptul ''cainelui'' se aude un zgomot 'ce cautati noaptea pe aci?' si eu ii zic prietenei mele : auzi fay dar de cand exista caini vrbitori iar ea imi zice fai e Ady nebunu nu e caine si am luat-o la fuuugaa
Pai sa spun mai pe scurt eu si pritena mea Andreea eram la scoala si pictam din neatentie Andreea a varsat paharul cu apa pe mine si eu aveam ciorapi albi apa era murdara-n toate culorile deci ciorapi erau si roz si mov si verde toate culorile.
In vara asta, eu si cu prietena mea am fost sa luam 2 sticle de bere. Ele erau foarte reci si afar era foarte calt.Prietna mea tinea una si eu una.Pe drum spre casa, din cauza transpiratiei, mia alunecat din mana si a cazut pe jos, sticla se invartea singura si pe langa dop avea o gaura si ne-am udat de bere din cap pana-n picioare! miroseam a bere toate! am mers mai departe si la un moment dat a trecut un domn si o doamna si s-au uitat la noi in trecere si dupa 2 pasi vorbeau ca suntem alcooliste si din astea! vorbesc seriosf. tare nu am sa uit!
La ora de engleza vorbeam despre Halloween si apoi s-a luat lumina. Toata clasa am tipat. Cred ca au tipat si altii pentru ca vibra scoala.
Am amuzant nu...an magic da
Deci acest an a fost magic din toate punctele de vedere
Pai...
sunt foarte multeintamplari amuzante
cand sunt cu colegi mei este cel mai amuzan
in fiecare zi la mine este amuzantaa
vorba mariei daca incep numai termin
sunt foarte multe de povestit
:X:X
Ai putea sa-miu spui si mie una ca trebuie sa fac o compunere auzanta.
Pai. fiecare moment petrecut cu prietenii si colegii.
Cum ar fi : - am cazut peste catedra
- i-am tachinat pe unii
- am glumit din orice prostie
- cazaturile din ore de pe scaune.
Si multe altele
Anul 2010 cred ca a fost cel mai amuzant pentru mine, atat la scoala cat si in vacanta! Ar fi prea multe daca as incepe sa povestesc! Sper sa fie la fel si in 2011!
Cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand unchiul meu a gasit niste tigari kent 4 (pentru barbati din alea groase) si m-a intrebat daca fumez, si eu agitata i-am zis : nuuu eu nu fumez din astea groase, astea sunt ale vecinei m-am dat de gol fara sa vreau
Cea mai amuzanta intamplare pe care am traito in ultimul an, este atunci cand, participand ca majoreta la liceul meu, de ziua elevilor, cand m-am intors acasa, eram cu prietena mea, si am intrat la metrou. Am intrat pana la Mc si ne-am cumparat ceva, si era ceasul, aproape 22. 00, si am spus sa nu mai stam sa mancam la o masa, deoarece putem manca si pe drum. Am coborat scarile, si eram foarte grabite, deoarece era metroul in statie. I-am spus prietenei mele, " As rade daca, din intamplare as cadea " Nici nu am terminat bine de zis, ca m-am impiedicat si direct pe burta m-am dus
Amuzant este ca ma lovisem in genunchi
) Si la coate, dar la punga cu Mc nu i-am dat drumul
Imi era foarte rusine, pentru ca erau persoane, care veneau in urma noastra si si-au pus mana la gura, deoarece le venea sa rada
Intr-o fractine de secunda am fost deja in picioare
Intreband-o pe prietena mea " De ce razi?
)) ca eu nu m-am lovit
" Si eu nu mai puteam de genunchi
Eeee. a fost un moment amuzant, deoarece, eram atat de concentrata
sa nu cad, si tot am cazut, dar la punga cu mancare tot nu i-am dat drumu
)
Pai nu ma pot decide
Sunt o gramada de imtamplariMai multe cu colegii de clasa
Cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand eram in Olanda si l-am cunoscut pe baiatul patronului si din greseala l-am impins pe marginea vaporului si a cazut, si pentru ca nu era de ajuns cineva a aruncat gunoiul peste bord si va dati seama ce a iesit
Deci era la scoala, cand vroiam sa chiulim de la ora de religie si cand eram sus pe gard (deoarece scoala meau are un gard maricel) trecea politia pe acolo si ne´o prinns pe gar apoi ne´or dus la gardianul scolii si am asteptat sa vina diriginta ca sa vedem ce face.
Ce noroc ca nu era in scoala(era in strainatate ca sa faca un proiect) dr o venit alta profesoara care nu ne´o parat dar am fost pedepsiti...si politaii ne spuneau ca :¨DATA VIITOARE CAND VRETI S CHIULITI IESITI PE POARTE, NU VA MAI URCATI PE GARD¨
sper c va amuzt un pic.
Asta e una din toate peripetiile mele si le prietenilor mei
Intr. o seara mergeam cu o prietena sa ne plimbam,[ea are probleme cu vederea, iar ochelarii ei erau la reparat, ca se asezase pe ei], trecand pe langa un magazin[un magazin. da era un fel de minimarket, cu mai multe tejghele], ea s-a gandit ca vrea nu stiu ce, iar eu vroiam un redbull.Eu am lasat`o sa se uite dupa ce vroia ea si eu m`am dus sa imi iau redbull`ul. dar. problema era ca ce vroia ea era fix dupa o tejghea unde nu era nici o vanzatoare sa intrebe pretul pe care ea nu reusea sa il descifreze[scrisul fiind si foarte mic.]. Ca sa reuseasca sa vada, ea sa aplecat peste tejghea, pana cand o alta vanzatoare de acolo a inceput sa urle "HOOOOOOT, HOOOOOOOOT. ARE MANA SUB TEJGHEAAAAA... FETELOOOOOOR HAI PE ELLL" ea cand a auzit, s`a ridicat sa se uite unde e hotul. cand vede o turma de vanzatoare alrgand sprea ea. Ea a inceput sa urle crezand ca toate vor sarii pe ea.[Din unghiul meu, se vedea de parca era un meci de rugby, unde toti jucatorii alearga ca disperatii dupa minge(Prietena mea in jocul asta fiind mingea)]. Vanzatoarele cand au vazut intelntiile prietenei mele au inceput sa faca morala. una chiar a ciupito[cu ce motiv nu stiu]. oricum am stat acolo cam 30 de minute sa ii faca morala.
Acum vreo 2 ani mi. a luat tata un pui de rottweiler. cand a mai crescut. mama il scoatea afara sa alerge putin. tata mi la luat la sfarsitu` verii[pentru ca imi murise ciobanescu german.]asa, intr. o zii de decembrie inzapezita, mama il scoate pe max afara sa alerge putin cu el [avand deja cateva luni era destul de mare]. alearga mama cu el cateva ture, pana cand cainele se plictisise putin [turele de aelrgare decurgeau asa : Mama o lua putin inainte, iar el cand o vedea alergand fugea dupa ea. si nu numai la ea. sil am ine si la tata. dar tata nu il scoate. doar eu cu mama il scoteam. dar in acea zii ma durea picioru si am preferat sa nu.], el fiind plictisit mama a mai facut o tura sa vada daca mai alearga sau il baga in curte[el fiind pui era foarte energic]. dar nu a alergat. da` cand a vazut ca vrea sa il bage. a inceput sa sara in juru` lu` mnama sa mai faca cateva ture. ok. mama a inceput sa alerge, dar max, a depasito. s. a asezat pe burta in fata ei, si va imaginati ce a urmat. mama pe burta pe zapada [qa fost o scena ca in desenela animate]. ba mai mult mac vazand. o pe jos pe burta. s. a asezat si el culcat si a inceput sa o linga pe fata.
Pai, de aceea sunt prietenii sa te faca sa razi si a iti fie alaturi nu?. Pai. cele mai amuzante momente sau petrecut aproape de cea mai bun prietena a mea:p.si sunt muuulte
oricum LA MULTI ANI
Cea mai amuzanta intamplare a fost cand am fost prin parc cu colegele vara cu rolele, si ne-am dus sa ne racorim cu o inghetata si pe unde era magazinul era mai un pic de panta in jos si noi am luat-o pe acolo ca sa ajungem mai repede jos si o colega a prins multa viteza si era in spatele meu si m-a impins si fix atunci trecea prin fata noastra o fata si un baiat si noua ne-au cazut inghetatele din mana si cand au inceput sa se sarute le-au cazut inghetata in cap la amandoi. Si fata era cam fitoasa si a spus "Bai nesimtitelor ia vedeti pe cine mozolitzi cu inghetata ca m-am aranjat si eu 2 ore si voi uite ce mi-ati facut in par" iar baiatul a inceput sa rada si era amuzat ca s-a intamplat asta.
In 2010 am avut foarte foarte multe intamplari amuzante.Dar va zic una:
Cand am fost la sarabatoarea castanelor si am sunat`o pe cea mai buna prietena a mea sa vad unde e, ea era chiar in fata mea dar eu nu o vazusem
Cea mai amuzanta intamplare a fost cea pe care am facut-o eu impreuna cu colegii mei si cu cel mai bun prieten au inceput sa rada toti profesorii din scoala
Pai nu stiu daca a fost asa e amuzant, dar chiar trebuie sa povestesc.
Deci, prietena mea cea mai buna(Andreia) a spus ca este hram la Botosana la bunica ei si m-a invitat si pe mine.Am intrebat de parinti si au zis, da poti sa te duci! Si am mers...Am ajuns, imediat ne-am dus in livada bunicii ei si planuiam un plan malefic nu mai stiu de ce pentru varul ei
Apoi ea o zis hai in casa am mers in casa apoi a iesit bunica ei din garaj, adica nu garaj era sopru. Ea zice: "bianca, vrei sa sarim in fan?" eu: "daaaaaa" si mergem. Era pusa o scara de la primul capat al fanului pana la sfarsit((era un patrat sau dreptunghi maree facut cu laturile din lemne si in el fanul)), si eu am zis pot sa sar si am sarit, iar apoi ea a zis: "tu stii ca fratimiu se urca mai sus de bara aia si sarea in fan
? si acum vine partea amuzanta! Am luat scara si am pus-o. Ea a zis n-am curaj, incearca tu prima
si eu bine, si eu tine scara! si apoi m-am urcat pana pe bara aia ((nu era bara era ca o bordura din lemn, mai multe incrucisate)) si eu zic, mi-e frica mi-e frica nu sar andreia! si ea nu a tinut scara, eu dau cu piciorul in scara si ma prind de bordura aia aeriana [[ca sa-i zic asa]] si nu ma mai puteam tine si m-am invartit in aer, scara pe jos si eu de la 2m 50 sau 3 am cazut cu fata pe jos, am cazut pe scara
si andreia bianca, bianca orice numai nu plange, si erau ochii ei printre lacrimi si eu ma ridic si zic: ce-ai patit femeie ca nu am nimic, doar o zgarietura mica aici pe mana, ea se uita si nici nu se vede zgarietura
ce komik a fost, si am cazut pe fata total si ea plangea ca am cazut si eu: ce ai femeie
asa de amuzant o fost
Paii;... mi-am mai amintit una
Eram acasa la bunici (stateam putin la ei si ma ducea bunicamiu cu masin la scoala), si eram pregatita si ma duc ma sui in masina cu slapi. bbooonn si am ajuns cu masina in fata scolii si ma uit in jos si am zis bunicuuu am slapppii si se intoarce acasa si imi iau slapi si apoi inapoi la scoala
Cee a mai haslie intamplare a fost cand eram la tara in vacanta de vara si au venit la mine verisorii mei si vara'mea si am inceput sa ne jucam pitita si a cazut verisoril meu mai mic cu picioarele in balegar...si partea amuzanta era ca nu is mai gasea papucii si cand a vazut bunica mea ce s-a intamplat saracu var isi dorea sa moara .
Am fost cu sania si numai vad ca am intrat in "boscheti". Cand am ajuns acasa am observat ca am tot felul de julituri pe fata.
P. S.:Asta a fost inaintea unei piese de teatru...
Am fost cu sania si numai vad ca am intrat in "boscheti". Cand am ajuns acasa am observat ca am tot felul de julituri pe fata.
P. S.:Asta a fost inaintea unei piese de teatru in care jucam...
Pai. mie cam greu sa-mi aduc aminte dar...cred ca a fost atunci cand vorbeam cu o colega despre teza si cu toate ca suntem in aceeasi clasa ea ma intreaba :tu cand dai teza? nu stiu cel putin asta mi-a venit acum in minte nu e chiar asa de amuzant...
In 2010 m-am distrat f mult
eram cu colegele mele(deea ionela sh cea mai buna prietena luyza ) sh pusesem bani sh incepeam sa mai povesteim si eu intr-uin moment dat le-am zis : "hy sa va zic si eu " sh incepeam sa le zic o poveste pe care o stia cea mai buna prietena sh nimic nu apucasem sa incep ca ea incepuse sa rada in hohote si eu incepusem dar nu de poveste de rasul ei la care fetele celelalte ne tot puneau intrebari : ce aveti ma? astea sunt nebune sh chesti
daca ati fi fot acolo...)
sh a mai fost o faza cand o prietena a luat o vesta la scoala si eu am luat-o sh o imitau sh fetele incepeau sa rada sh i-am zis la o prietena : hy sa o imbracam amandoua sh ea s-a bagat langa mine (va dati seama ca de abia am intrat in vesta)sh fata a carei apartine avesta azis sa o dam jos da ca sa mai dai jos ca noi fortasem vesta sh am inceput sa radem in hohote raw
sh s-a auzit un parait credeam ca s-a rtupt vesta dar nu stiu ca s-0a auzit
a fost chiar tare sh de atunci tot luam geci sau ceva de la fete sh le luam amandoua
chiar ma distrez la scoala si in vacanta de vara imi e dor de ele pentru ca nu mai am ca cine rade
pwpici
Sincer sa fiu au fiecare zi din viata mea este fericita si pline de momente amuzante nu as putea alege una ca fiind 'cea mai amuzanta'. Oricum bafta la restul utilizatorilor.
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: