| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| igonnalove22 a răspuns:

Pai. sunt foarte multe una ar fi cand eram la ora de bio, si un coleg vroia sa i arate profei ca el este cel mai tare din clasa si cel mai dezvoltat baiat se ridica in picioare isi arata muschii si cand sa ridicice mainile cade in cap. Alta ar fi cand eram internata in spital. si nu prea imi ardea mie sa stau degeaba ne-am stras mai mult intr-un salon, si era 12 trebuie sa ne bage in branule tratamentul, iar asistenta care era de carda la salonul meu ma cauta, cand imi aude voce prin alt salon si vrea sa deschida usa darcare se blocase incerc so deschid eu si am ramas cu clanta in mana si pana la umra am dat toti cu picioarele in ea si asistenta in fata mea eu am facfut un ranjet dela larg si am uitat ca eral cu clanta in mana.

| Ady_6830 a răspuns:

Pai cea mai amuzanta intamplare pe care am trait-o in 2010.hm... imi amintesc ca urmaream un fluture intr-o padure cand am dat cu capul de un copac si am cazut pe jos happy. Eu cred ca este amuzant.

| Ady_6830 a răspuns:

Pai cred ca cea mai amuzanta întâmplare pe care am trait-o in 2010 a fost atunci cand am dat cu capul de un copac si am cazut pe jos din cauza unui fluture pe care il urmaream happy.

| PuSsY_9531 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare a fost ca m.am cunoscut cu un baiat pe net si cand ne.am intalnit mi. a fost frica sa ma apropii de el si in plus el m. a cunfundat cu sora mealaughing... apoi cand un prieten a zis ca nu e ea prietena lui m. a confundat cu o prietena cu care eram...pentru asta si. a luat o palma peste fata:*

Răspuns utilizator avertizat
| StelaTPUro explică:

Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010

| MihaiMihăiuş a răspuns:

Am facut pariu cu un coleg ca daca sar de la etajul 2 imi da 50 lei! am mers la bloc si m-am pus la geamul de la 2! ama stat ceam stat(mierea o frica de muream) si sa vezi! o vecina (baba) a iesit pe usa si a zis"Sari ca nu ma supar"! a fost prea tare(am sarit si mi-a dat 100 lei(daca am avut curaj mi-a dat)

| fataroz a răspuns:

A fost atuncia cand m-am impiedicat de un cablu si am cazut pe iarba si m-a vazut aproape toata lumea cum m-am facut verde.

Răspuns utilizator avertizat
| BLURREDLINES a răspuns:

Pai am fost la mare si era bineinteles un vant si tot eram cu colac si au venit doua valuri mari peste mine laughing) bine ca era mama in aparolling on the floor.

| DragosteDePrimavara a răspuns:

Fiecare zi este o intamplare amuzanta! stiu ca nu am dat un raspuns concret dar asta e pentru minebig grin!

| cossmy a răspuns:

Tot anul a fost superb. cel mai fainhappy...insa ce'a mai amuzanta a fost ca mi-a sarit mata pe geam si pe urma 3 zile nu a vrut sa iasa din masina de spalatlaughing

| DeathBat6661 a răspuns:

Pai...laughing
Un coleg de la noi a vazut ca usa clasei noatre nu sta prea bine.
Si cand ii da un pumn a crezut ca a reparatolaughing Dar usa i-a cazut
in spaterolling on the floor Si a venit diriga si a inceput sal certe si el a dat vina pe profa de romana(ea trantea usa intotdeauna cand venea la noi)laughing

Sau

Am fost odata la mare si m-am impiedicat de cevalaughing Si am cazut in fund si a venit un val marelaughing Mama ce mi-a facutlaughing Sau eram la apa mare si a vn un val asa mare ca mi-a intrat apa in guralaughing Si m-am intors cu spatele sa scuip apa si a mai vn unu mare si eu eram cu spatelelaughing Ce tare a fostrolling on the floor

Sau

Eram cu o prietena si ne plimbam prin parc.Si ma invitat la ea acasa.Am mers, si in fata blocului ei era noroi mult si am calcat aiurealaughing Si m-am facut ca un porc si am inceput sa inot prin noroi, si sa ma "bulgaresc" cu fata aia cu noroilaughing Ce fain a fostlaughing

| Alexandra_3484 a răspuns:

Cea mai amuzanta "faza" este atunci cand eram la scoala, voiam sa ma asez pe un scaun cand, la un moment dat colegul meu "preferat" mi-a tras scaunul...In afara faptului ca ma durea "poponetul", m`am ales cu vreo 2 minute de ras incontinuu.Deci...

| Отilia a răspuns:

Dacă aş` începe atunci lista` mea nu va mai lua `sfârşit` big grin Da Ork` este o întâmplare super tare` care e imposibil să o uit,` deci data` de 1o. o7. 2o1o`. Vara kiss` big grin Am mers cu clasa` ((colegii de `clasă, şi diriga` câţiva părinţi.` pe o noapte în pădure `. nu îi asta faza,` a ff foarte tare ca nu ştim `cum s-a întâmplat `că eu şi încă 5 `colegi de ai mei `(Corina,` Răzvan `, Robi`, Andreea şi Cosmin. `ne-am abătut din drum `, şi am apucat altă cărare` şi ne-am rătăcit `laughing s-a întâmplat `mult mai multe cum ar fi`. Cosmin. `a călcat strâmb, şi a trebuit să îl cărăm `în spate, Deea nuş` de unde a găsit o `mlaştină şi s-a întămolat până pe jumătatee.`eu am dat să mă `sui în copac` după o veverită rolling on the floor)` Ştiu că îi` nasoală ideea `, şi creanga era purezită `şi am căzut cu tot cu ea.`. dar ork,` ne-am regăsit `cu toţii la Lac `:Xbatting eyelashes O Seară de neuitatt. kiss

| AnutsaaAnnA a răspuns:

happy
anul 2010 a fost ff amuzanthappy

dAr anul acesta, la marelaughing nu mia pot de ras cand imi amintesc
eram chiar langa geamandura, si am tipat de m-a auzit toata plaja cand un copil mi-a facut o gluma proasta. avea un colac maree rau si la 2 metrii ca m asa era chestia aia ridicata a unui rechin m se zice.am inbceput sa tip dar el radea nu stiam ce sa fac mai ales ca eram atat de departe de uscat
laughing

eram aproape lesinata
l-am cifulit pe copilasul ala, avea 6 anistraight face
mai era si cu un frate care cred ca avea vreo 18...
dar era sa lesin
ma puteam inneca nu mai puteam innota, chiar a venit sorma mea dupa mine laughing
in finee.happy

| mihaela94 a răspuns:

Mi-am vizitat prietenul din Belgia vara aceasta pentru o luna si jumatate si vreau sa spun ca a fost cea mai minunata vacanta din viata mea

| aisha01eu a răspuns:

A venit baiatul de care imi placea la scoala sa ma invite la majorat si stateam in banca. Mi-a zis sa ies afara si m-am impiedicat. Am cazut impiedicandu-ma de scaun. Colegii mei mureau de ras.

| Lalysuka a răspuns:

Pai, cum sa incep, am urcat cu parintii si o verisoara pe Toaca si pe la ora 8 seara cand am coborat nu am mai respectat semnele si am mers prin padure ca sa ajungem mai repede pe strada. Ei si in fata strazii era o balta de balega cu noroi si verisoara mea nu a stiut ce e "moale" si si-a scapat un adidas Nike acolo si tot zicea:"Petro, scoate papucu din balega, Petro..." Petro fiind mama mea. Si eu voiam sa fac pipi si cum o vedeam ca se vaita am vrut sa fac in strada si cand sa dau pantaloni... am facut pe mine. Si apoi mama a luat un bat si cand a dat sa scoata adidasu ne-a improscat pe toti cu balega laughing laughing laughing laughing

| unknown3243 a răspuns:

A mea a fost cand a cazut una cu dosul pe fata la altullaughing

| AlexutzaDulcika a răspuns:

Am 3 intamplari :

1.La ora de istorie am dat un test si profa ne-a zis sa ii spunem notele ca sa le treaca in catalog iar prietena mea spune ''Am luat 9 dar puteti sa imi puneti 10 ca sunt doar greseli de gramatica"

2.Verisoara mea in Spania avea cartea la camera care nu functiona "Excuse me but my credit card do not funcionasion''

3.la ora de religie imi suna telefonul iar profa ''mai trebuia sa lasi sa sune ca imi placea melodia"

| Blondamea a răspuns:

Pai aici pe TPU tot anul a fost nu stiu fff amuzant toti puneau interbari stupide, unuii faceai baza, erau raspunsuri la anumite intrebari fff amuzante si mi-a placut sa ii ajut pe altii raspunzandu-le la intrebari.anul acesta pe TPU mi s-a parut un an plin de bucurie tineti-o tot asa

| Saya_1767 a răspuns:

O intamplare amuzanta a fost asta-vara.Eram cu matusile mele si cu varul meu la cumparaturi.Eu am chemat-o pe una dintre matusi sa vina cu mine la farmacie. Apoi a intrat si cealalta matusa cu varul meu in farmacie, cum au venit ei pe usa, s-a luat curentul(coincidenta), eu m-am speriat si am dat peste raft, si au cazut toate sampoanele si varul meu a inceput sa rada de mine si a facut un partlaughingNu voi uita fetele celor doi farmacisti. Ce or fi zis saracii,"ce familie de nebuni"laughinglaughinglaughing

| Saya_1767 a răspuns:

rolling on the floorMulte intamplari amuzante am avut anul asta.
Ca de exemplu, acum cateva saptamani, tocmai venisem din curtea scolii si trebuia sa vina profa de franceza.Alergam eu ce alergam pe hol si fara sa-mi dau seama am alunecat(pentru ca aveam noroi pe adidasi) si m-am dat cu capul de usalaughinglaughinglaughing

Sau in primavara, cand vroiam sa ies afara, in pauza, ne-au pus niste baieti piedica mie si prietenei mele(eu o tineam de brat), eu am sarit si i-am dat un sut in fund colegeilaughinglaughinglaughingToti baietii au inceput sa rada.

laughingTot in primavara, colega mea de banca a baut nestea.Si eu i-am dat peste sticla si s-a udat putin pe bluza. Ea s-a enervat si mi-a aruncat tot sucul din sticla pe mine. M-a udat la fund si pe piept.laughinglaughinglaughingBine ca s-a uscat inainte sa ies la tabla

| 21Ada a răspuns:

1 Aprilie i-am intors profei de istorie catedra si i-am pus fata de masa pe catedra intoarsa si am lipit-o cu scoci, a venit profa si a aruncat catalogul pe catedra laughing a picat pe jos dar dupa aia s-a enervat si a zis copi dati test dupa care fac eprofa pacaleala de 1 Aprilie.
Intr-o zi m-am dus mai repede la scoala ( la 6:30 am plecat de acasa ) pentru a face un proiect si cum eram adormita m-am gandit sa merg pe jos si pana sa ma trezesc mi-am dat seama ca am trecut cu mult pe langa scoala rolling on the floor

| Ralucca a răspuns:

PAi.sa vedem.tot anul a fost ff amuzant.am ras si am trait cele mai frumoase intamplari. dar cea mai amuzanta a fost inttr`o excursie cu clasa.aici.prietenul meu s`a dus sa ia prezervative{nu le folosestelaughing. are 14 ani}. pentru ca a fost provocat de colegii mei. a fost cu un alt baiat.si le-a luat pana la urma...ma rog. a fost mai multhappy. dar aceea a fost cea mai tare ex ever!

| Overseer a răspuns:

Cea mai amuzanta intimplare a fost:mi-am rupt mina big grin

| y a răspuns:

Cand eram in tabara ca tuta am cazut si toti au ras de mine iar mai tarziu eram la piscina si nu vroiam sa imi pun costumul.si m-au aruncat cu tot cu hainelaughing

| Katheriina a răspuns:

Oooo...Cand am mers la cinema cu 2 baieti si ei au inceput sa cante crezand ca sunt singuri in cinema, dar cand colo pe ultimul rand se afla o clasa de copii de gradinitalaughing

Si la mine in clasa mereu se intampla cate ceva amuzantlaughing Cand esti cu persoane dragi tie uiti de alte persoane si incepi sa te comporti foarte ciudat!

| Trixx a răspuns:

Pai nici nu stiu. Au fost asa de multe. A fost un an foarte tare si nu pot spune care a fost cea mai amuzanta intamplare dar cred ca pot spune ca cel mai frumos lucru a fost ca am avut prietenii aproape de mine si nu m-am plictisit.

Întrebări similare