Cea mai tare faza din 2010 a fost pentru mine in vara cand practicam caiac si din neatentie am ajuns in apa si antrenorul mia tras o padela in cap
Cred ca cea mai amuzanta intamplare a acestui an a fost pe 1 aprilie cand am dus la scoala o cutie cu ciocolata; daca o deschideai iesea un fel de sarpe care zbiera.
Si in ora de romana i-am zis profesoarei ca e ziua mea(de fapt nu era) si sa lase colegii sa imi cante 'La Multi Ani'. Au cantat, apoi m-am dus la profesoara sa o servesc cu niste. Cand a deschis profesoara cutia s-a speriat foarte rau. Am fost toti pe burta de ras
Nu pot sa spun ca a fost cEa mai aMuzanta inTampLare (pentru ca au fost multe) dar in fine. incep :
Eram cu o prietena de-a mea si cu veRisOrul ei si ne pLimbam pe stRada.La un mOment dat ne'am oprit pe o strada.Si ne ganDeam ce sa mai Facem pentru ca ne pLictisisem.Era seara (5 si ceva). Si cum a trecut o masina pe langa noi a cLacsOnat . si nOi am inceput sa'i injuram =]]
. iar atunci nea venit o idee.
. Sa ne aRuncam in fata la masini
. Zis si facut. La un mOment dat verisorul prietenei mele vazand ca vine o masina a inceput sa traverseze strada "schiopatand" si cand masina a ajuns aprOape de el a pus frana. Iar eL ii faCea semn sa stea un pic sa traverseze.
. cred ca a durat vreo 2-3 min paNa cand a traversat si aLa din masina il clacsona
. Iar de mai multe ori eu ma faceam ca o aruncam pe prietena mea in fata la masina si aia chiar credeau si ori puneau fRana ori ne cLacsonau
Asta a fost in prima parTe. In a2
Pentru ca ne pLictisisem de FAcut farse La oamenii din masini, ne'am apucat sa sunam La oameni la usi. Dar am avut nOroc ca pe mine si pe prietena mea nu ne'au prins. Doar o data pe verisOrul ei. Si cand baba de la casa l-a intrebat de ce a sunat. El ia raSpuns ca vroia sa stie cat este ceAsul. Baba i-a zis sa astepte sa se duca in casa sa vada. Si cand baba a intrat in caSa eL a pLecat Dupa numai stim ce a faCut baba
.
Sper ca va pLacut intampLariLe mele.
Kam mult de ciTit nu? pup
Cu drag Alexandra
Tot anul a fost presarat cu momente amuzante.nu pot alege un moment preferat
Cea mai amuzanta intamplare a mea a fost atunci cand am fost in excursie cu scoala si Corb(papagalul meu) si-a facut nevoile pe copii.
Cand a trebuit sa fac prostii cu pretena... dar nu puteam sa ma deschid la blugi asa ca am abandonat )
Mi-am piedut telefonul pe terenul de fotbal si dupa 3 luni il gasesc la un prieten
Cand am fost cu tata la gradina si am picat in rau
asta a fost cea mai tare faza a anului!
Pai.amuzant este mai totul pentru mine dar asta mi s-a parut chiar tare
Eram la zoo in Sibiu cu o prietena si ne uitam la maimute.eu am vrut sa ii dai pufuleti maimutei(ca manca aproape orice) si i-am dat unul, dupa doua si dup-aia mi-a tras de punga am inceput sa tragem amandouade punga; maimuta nu se lasa si uite asa aveam oamenii care faceau galerie si in final aimuta a dat drumu' pugii iar prietena mea a cazut rostogolindu-se (era un fel de deal) sau la inceputu verii cand imi plimbam cainele si a observat ceva a luat-o la goana si eu inghiteam pamantu de pe jos dupa aia s-a dus si a mancat nu mai stiu ce cand a intrat in casa s-a linistit pe covor trebuia sa iasa ce a intrat mrg s-a mai intamplat sa fiu cu colegii.megeam linistiti pe trecere si le ziceam eu ceva... ei se uitau la mine si intra in stalp
numai tin mine cele mai amuzante lucruri dar astea sunt cele mai recente :')
Mi sa inamplat de revelion sa ma duc la niste prieteni de-ai tatalui meueu aveam o rocita mai scurta in spatele meu era un ventilator cand am inceput sa dansz in spatele meu sau pus copii acelor oameni un copil de aproape un an care na scosese nici macar un cuvant pana atunci si fratele lui de 11 ani sa facut cald sa aprins ventilatorul s-a ridicat aceea fustisa si s-a intamplat ca cel mic cand a vazut a zis:MAMI! iar cel mare a ramas proptit am murit de rusine dar toti radeau asa ca si eu am ras inconstienta de ce se intampla si de rad pur i simplu radeam!
Pai anul trecuty am fost la mare cu tabara si colegii de bazin.La piscina ne-am aruncat in apa iar eu am aruncat un baiat in apa si el a alnecat pe o banana inainte sa cada in apa aunci toata lumea a inceput sa rada de el.
De ziua mea a adus mama tortul si fratimiu m-a bagat cu capul in tort era plin pe fata cu frisca ))
)
Pai. cea mai amzuanta a fost cand am venit la scoala ametita Doamne.ieseam la tabla si faceam asa:Lady Gaga o iei
Noroc ca eram la ora de desen ca daca nu nu stiu ce pateam
Pai ain ultimul an sunt multe intamplari amuzante. dar cea mai tare a fost cand eram in parca cu feteleshi noi ne jucam putin in piscina de acolo si am cazut eu prima in easi sa mentionez ca erau si mormoloci mici acolo
dupa care am stat si m-am uscat la soare pe iarba
dupa ce m-am uscat am plecat in ras.am mankat o pizza si am baut un suc am varsat si sucul pe mine. dupa care in drum spre casa era sa ma calce si masina
.
. nu stiu ce a fost cu ziua aia.intr-un fel amuzant. dar intr-un fel foarte ciudata!partea buna e ca atunci cand am ajuns acasa am primit primul sarut de lanoul meu prieten
Deky...multe intamplari amuzante au fost si vor mai fi, dar vreau sa va spun si voua poreclele profilor nostri(is intr-a 7a)...profa de mate:soricioaica/isterica
profu de religie:gay-ul/fetiza
dirigu':crocodilu'...astia sunt cele mai amuzante
Pai in vara aceasta toate au fost amuzante
am vrut sa joc fotbal cand am mers la un camin si eram cu rolele iar pentru ca imi era lene sa ma duc pana acasa mi-am scos de la role ceva ce semanau cu papuci si am jucat cu acceia.
Sau alte intamplari din vara aceasta
Oh sunt foarte multe...
cred ca cea mai haioasa a fost vara asta cand am mers la Mangalia si acolo apa mare este foarte aproape.si am stat cu fata in sus pe saltea si cu ochii inchisi.ghici unde ma trezesc peste un minut! la 10 metri de geamandura! Dar sa vezi cum mi-am aruncat salteaua in larg si am inceput sa innot.caineste.Am tipat si cativa barbati au venit sa ma,, salveze"...a fost foarte socant...
Cea mai amuzanta intamplare (in afara ca un coleg o fugit de profa, holul era ud si a facut flicu pe spate
) a fost atunci cand diriga o varsat din greseala cafeaua febinte in cap la un coleg.
Cand m-a alergat un coleg ca i-am zis pe pseudonim:
Incepe sa alerge dupa mine si dintr-o data ma uit in spate sa vad la ce distanta e de mine... Dupa 1-2 secunde BOOM! M-am izbit de un stalp
Momente amuzante din acest an a fost acum vreo 2 saptaamani cand am aruncat unei colege o petarda langa ea si apoi ea s-a speriat foarte tare. dar a doua zi ma zis directoarei
Cea mai amuzanta intamplace? pai...am avut o gramada de intamplari haioase.Alaturi de colegii mei nebuni fiecare zi are o multime de intamplari haioase de nici nu le mai stiu numarulsi mai ales cu sora mea mai mica ma distrez zi de zi.Insa am o zi de duminica pe care nu o sa o uit toata viata cand am ras de iubitul prietenei mele care era beat
)a fost bestil
am ras pe mess atunci am.Prietena mea i-a pus o multime de intrebari...pfoai a fost ceva
Salut TPU :ce ma amuzanta intamplare a fost la mare eram pe conac(de ala ca un pat nu stiu cum se numeste)si din odata imi vine un sa dorm am dormit si de odata a aud sari pe barca!
eram aha la vreao 4-5 km de plaja bine ca a venit barca de slavare cred ca muream daca nu vinau ei
chiar asa a fost si aveam numai 8 ani
O intimplare amuzanta o fost cind am participat la balul bobocilor si am avut sa spun o poezie de 4 rinduri, am servit oleaca inainte ca sa intru pe scena ca sa imi dispara emotiile, si le-am spus primele 3 rinduri dar al patrulea rind l-am uitat si m-am inchilcit, dar m-am descurcat amuzant, am spus la sfirsit ii da voi stit mai departe
Pai, au fost multe dar cel mai amuzant a fost cand colega mea (ade:*) a intrat in baia gresita la scoala
Multe, una din ele ar fi in 2011 (anul acesta) cand, toata cls mea sa dau detaliii, cls a Va a stat pe afara pentru ca nu a sunat clopotelu sa intram la clasa si dupa aia doamna de mate a intrat si cls goala. apoy 3 la mate la toti si 9 la purtare
anonim_4396 întreabă:
maya007 întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: